IRC-Galleria

_d

_d

are you happy now, are you gettin' high

Uusimmat blogimerkinnät

I'm gonna be the last one standing.Torstai 14.08.2008 20:06

mä en ole sellainen tyttö joka juo kaljaa ja kahvia. mä olen sellainen tyttö, joka juo Frezzoja ja pirtua.

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 20:17

pidä rakkaimmat muistot lähelläsi.

TJ - aivan liikaa.Maanantai 07.07.2008 16:49

oltiin Ruisrockissa viikonloppuna.
aluks meidän piti lähteä torstaina, mutta onneks siirrettiin lähtöä, olin nimittäin vielä torstain vastasena yönä kuumeessa eräänki keskiviikon baarireissun jäljiltä. "krapula" oli mitä kauhein. oksensin vielä joskus kuuden aikaan illalla torstaina :) enkä edes juonu paljoa, mutta varmaan jotain rotanmyrkkyä sen sijaan. perjantaina sitte kuitenki päästiin matkaan, ehkä vähän puolikuntosena mutta enivei.
Turussa asemalta ahtauduttiin minä, Eetu, Rami, Milja ja junasta mukaan lähtenyt uus tuttavuus Roni kamojen kanssa ja niiden alle pimeeän taksiin, joka kyyditsi meitä kaupan ja Alkon kautta leirintään.
leirintä ja sää oli tosi jees, mutta sattuneesta syystä vannoin etten lähde Ruissiin enää ikinä (enkä edes kuulemma ollu ainoa).
oli silti parasta fiilistellä kesää Eetun kans vielä viimenen viikonloppu ennen puolustusvoimien kolkkoa kutsua.
mä en tiedä miten mä osaan olla nyt ensin tän kaks viikkoaki. koska mä muka olisin nukkunu kaks viikkoa putkeen yksin? ööö joskus viime kesänä viimeks. ennen kun Rami uskalsi luovuttaa Eetun mun unikaveriksi ensimmäistä kertaa.
tuun varmaan hulluks. en voi edes puhua kellekkään! iskäkään ei oo kotona. kukaan ei oo pitämässä musta kiinni :< eikä pelottelemassa iltasin kummituksilla eikä pyytämässä niille eikä odottamassa mua kotiin Nannan luota eikä riitelemässä mun kans eikä mitään! ..eli nyt joudun olla yksin ja mennä töihinkin vielä huomenna :<

TJ 180. Odotan. ♥

13 vuotta </3Keskiviikko 25.06.2008 04:30

vaikein päätös ikinä. puolet mun elämästä katoaa.

[Ei aihetta]Perjantai 20.06.2008 02:53

mun o turha laittaa tänne enää poissaoloviestei ku ei mitää alle kahden viikon poissaoloo erota muutenkaa mun normaalista galtsuttamisesta nykyää. (huomatkaa toteamuksen itseriittoinen sävy)

muut meni jo juhannukseen! mun juhannuspileet alkaa vasta huomenna illalla ku ensi on hoidettava velvollisuuksia. drinkin', drinkin', 'till the ship is sinking......... vai mite se menikää.


Provinssi. pullo kuoharia, pari kolme neljä siideriä / lonkeroa ja vähä viinaa per yks ilta ei tee hyvää jälkeä mun viinapäällä. noh, olipas sentään mukavaa. tanssin ja leijuin päin puuta. se oli joen varressa. joku huusi että varoisin vettä. okei, halasin puuta ja jatkoin matkaa.


käytiin Keskisellä täs yks päivä. mun ei ollu tarkotus ostaa vielä juomia, mut ostin sitte varuulta 14 siideriä. tosin vaan 10 mulle. huomenna pitää juosta Alkoon. kuohuvaanam.

Perjantai 23.05.2008 19:12

se kaikkein paras poika on ollu nyt virallisesti tasan puoli vuotta mun oma.

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 00:47

Erja ♥ Eetu
Eetu ♥ Vartti
= Vartti = ♥


Yksinkertaista matikkaa Rytmiksellä lauantaina.

Tänään oltiin Lappajärvi-citys. Laskettiin Itikses rattikelkallaki. Kurvasin meidät kumoon.

muutama yleinen totuus minusta.Keskiviikko 19.03.2008 01:28

1. olen itsekeskeinen
2. aiheutan muille tahallisesti syyllisyyden tunteita
3. ..kohtelen siis muita huonosti
4. äitikin totesi taannoin että mahdan olla hieman hankala
5. en ota muita tarpeeksi huomioon ja saatan huvikseni liioitella suuttumustani muiden kustannuksella

eiköhän ne paikkansa pidä kun niin kerrotaan.

ps. kuulemma salailen tai tunnun salailevan asioita.

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.02.2008 19:47

käytännössä avopuoliso.

[Ei aihetta]Torstai 07.02.2008 21:01

huomenna äikän yo jeejee. vois lukea kuhan oon kattonu salkkarit ja käyny kaupas.. ja miettiny mitkä vaatteet laitan. ja miettiny vähän lisää yhtä poikaa.


sitä josta välitän ja joka merkitsee eniten ja jota mulla on nytkin ikävä vaikka vielä vähän yli puoli tuntia sitten pidin siitä kiinni. rakas. <3