IRC-Galleria

_d

_d

are you happy now, are you gettin' high

Uusimmat blogimerkinnät

?Tiistai 06.01.2009 00:16

fiilikset hukas.

ja oon nyt sitä mieltä, että turha olla kellekkään mukava ihan vaan huvin vuoks.

jeejee melkeen kipee.

Hyvää Joulua rakkaat ja vihamiehet.Keskiviikko 24.12.2008 01:11

tervetuloa jälleen katsomaan minua! :) :)Keskiviikko 17.12.2008 01:41

ois kiva tietää miks jotkut tietyt ihmiset stalkkaa jatkuvasti. esim. jotkut sellaset jotka ei varsinaisesti liity MUHUN mitenkään, tai tunne mua.

ja heti kun edellisestä kananmuna-episodista oli selvitty, seurasi uusi........... olin vähän viisas vaihteeksi. Eetua ei kuulemma läheskään kuitenkaan vielä huolestuta mun kotitalous-osaaminen.. en mä nyt voinu muistaa kovin tarkasti millanen kananmunan rakenne on raakana :D muistelin nääs että kuoren ja valkuaisen + keltuaisen välissä ois ollu vielä sellanen puolikova vyöhyke, vähän niinku kananmunan valkuainen paistettuna. näin mielessäni siinä sellasen noin 3-5 millin paksusen seinämän.

!! ONNEA SUIKKELI !! <3


oon ollu ahkera tänään. palautin kaks atk-tehtävää (joiden deadline on sentään vasta vuoden lopussa) ja ostin kaks joululahjaa! PLUS että kaikki saa olla musta nyt ylpeitä, ihka ensimmäinen tentti meni läpi!! tähän kuuluis oikeesti vähintään kahdeksan huutomerkkiä.

se tenttiki oli kyllä yks veikkaa ja voita -testi. onneks opettajalla on vissiin kuitenki pumppu kestäny mun kootut selitykset...... mistä minä nyt tietäisin miten selitetään perusluku tai joku mistä en oo ikinä kuullukkaan, saati sitten että osaisin oikeesti muka laskea jotain suhteellisen hämäriä prosenttilaskuja tyyliin montako prosenttia 0,38€ on 1,52€:stä ilman laskinta (tuossa sain kyllä itse asiassa vastauksen oikein sentään). hihiii! näin sitä valmistutaan piiiikku hiljaa ala-asteen erittäin asiantuntevaksi opettajaksi. ja kyllä.

matikan alotustestistähän mä sain sen 17/30. pariin vuoteen ei oo tullu vissiin laskettua muita ku alennuksia, kaloreita (ei sillä että muka söisin terveellisesti) ja boolien mahdollisia alkoholiPROSENTTEJA (siispä voin vain todeta että tiedän mikä ero on prosentilla ja promillella tässä tapauksessa.. :D).

Kuortaneella muuten liikkuu joku jonka takin alta tippuu mm. viidenkympin seteleitä.

ai niin. päivän eräitä huippuhetkiä (sen lisäksi, että sain vihdoin tuon yhden tehtävän sivunumerot kuntoon, sekä tenttituloksen) oli heti aamusta, kun heräsin ja istuin tässä sängyn reunalla. huomasin yhtäkkiä jonkun pienen möykyn tyynyn vieressä (ei Eetu, se oli toisella puolella), ja se paljastui lähemmässä tarkastelussa - miksikä muuksikaan kuin - rusinaksi. SIIS MITÄHÄN HELVETTIÄ? Eetu ei tykkää rusinoista. mä en oo syöny tollasta pelkkää rusinaa varmaan muutamaan vuoteen. meidän lisäks täällä ei varmaan oo kovin montaa ihmistä käyny, ainakaan viljelemässä rusinoita. luonnollista selitystä rusinalle ei vaan löydy. no, ehkä se oli lahja taivaasta.. kiitos kuitenkin, vaikka se nyt päätyki roskikseen.

ja haluaako joku muu tietää vielä jotain muuta mun elämästä? ei.

A, B, C..Keskiviikko 05.11.2008 21:19

kauhee väsy.
onneks huomenna ja ylihuomenna kouluun kello 12 vasta.
minkä takia mun on taas pakko myöhästyä joka päivä?
miks mä kirjotan galleriapäivikseen ku ei oo ees mitään kirjotettavaa. ehkä siks että mulla on väsy ja ois jopa oikeasti kiinnostavampaaki tekemistä?
huomenna ois kaljakekkerit siiderillä ja lonkerolla. jos oon heränny siihen mennes.
meidän vauvalla ei oo vieläkään nimeä ja huomenna tulee viikko siitä ku se on tullu meille :( kertokaa mulle mahdollisimman epälooginen jatke luettelolle Timi, Pansku, Unski, Smurffi, Piksu, Pingu, Miska.. kiitos. Johanna Tukiaista on turha ehdottaa, sitä on jo jouduttu harkitsemaan (= tilanne on paha :(().
perjantaina kotiin ja lauantaina toivottavasti hogereita!

..ja perjantaina ehkä viimein uudet vipit :D:D:D:D sponsoria ootelles.

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 21:02

vaihdoin salasanat koneelle, galleriaan ja nettipankkiin, koska ilmeisesti tarvin lisää yksityisyyttä.

[Ei aihetta]Torstai 23.10.2008 02:54

keväällä opin, ettei vessanpönttöön kannata laittaa kiviä.

syksyllä opin, ettei samainen kapistus ole oivallinen loppusijoituspaikka myöskään kinuskikastikkeelle :ss

jäätelökin pitäis heittää pois, vois laittaa sen kokonaisena kimpaleena.

Hyllykalliojee.Perjantai 17.10.2008 05:15

Galleria on kaiken hyvän ja pahan alku ja juuri.
Tulin nyt viettämään "syyslomaa".
Mulla on viha-rakkaus -suhde lähes kaikkeen.

tapahtui kerran.Tiistai 14.10.2008 03:20

olin toisella tai kolmannella luokalla ala-asteella. mulla oli hiuksissa kukkakuvioinen, isompi ponnari, jonka olin saanut lahjaksi mun tädiltä ja sen mieheltä. olin matkalla kouluun, kun vähän ennen Hyllykallion uhreilukenttää huomasin kyseisen ponnarin tippuneen. muistan sen tunteen ja tilanteen tarkasti. ei se edes ollut mun vika mitenkään, mutta tunsin kauheaa syyllisyyttä. ei sillä, ettei mulla olis ollut kymmeniä rakkaampia ja hienompiakin ponnareita, eikä sillä, ettei tädillä ja sen miehellä olis ollut mahdollisuutta ostaa mulle vaikka sataa sellasta uutta. silti! kai mä itkin. etsin. eipä sitä koskaan löytynyt.

maailma muuttuu, minä en. tuntisin varmaan vieläkin tollasessa tilanteessa oloni kurjaksi, vaikkei kyseessä olis kun yks vähän erikoisempi ponnari. joskus kun on kävi samanlaisia tilanteita, mietin miten lahjan antajasta tuntuis kurjalta kun sen toivomaa ja suunnittelemaa käyttöä antamalleen lahjalle ei oliskaan tullut, ainakaan pitkäksi aikaa. mä haluaisin arvostaa kaikkea sitä mitä ihmiset tekee mun eteen. vaikka sitten ajatuksiakin. jo tosi pienestä pitäen inhosin sitä, jos joku kaveri sanoi saaneensa huonon lahjan, tai ei osannut esittää innostunutta saadessaan jotain vähemmän toivottua. ei se musta oo varsinaisesti mielistelyä. jokaista ilahdutusyritystä pitää kunnioittaa. pienikin lahja tai muistaminen on eri asia saatuna kun ite ostettuna tai hankittuna. kai se on sitä mitä rahalla ei voi saada, vaikka realistisesti ajateltuna voikin. tää on mulle jotenkin tosi tärkeä asia.

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 00:41

where am I?..hiding?..forever?

ps. Tiistai 23.09.2008 21:36

10 kk ja sydän.