IRC-Galleria

_facade

_facade

It Looks Like We Might Have Made It

Home of the Brave my ASS!Perjantai 20.04.2007 08:38

No niin. Viime vuoden elokuussa mä olin virallisesti sitä mieltä, että kaikki Internet on pahaa. Nyt, keskimäärin kymmenen kuukautta myöhemmin mulla on Irc-galleria, livejournal, fanDomination, hi5, youtube, photobucket ja MySpace. Mikä vittu maailmassa on vikana? Olen viettänyt koko päivän (edelleen sairas by the way) etsien itselleni täydellistä taustakuvaa MySpaceen. Omaksi puolustuksekseni myönnän että niin pitkälle en teinariurassani halunnut edetä, mutta Kendra ja Amanda pakotti. Kuinka muuten mä sitten pidän yhteyttä kaikkiin kamuihini täällä rapakon väärällä puolella? Ja photobucketin hankin vaan sen takia että saisin paikan kaikille myspace kuville. Sairasta. Mulla on ihan ällö olo. Se tosin saattaa johtua siitäkin, että mä olen kylmän hien peitossa neljän peiton alla niistämässä nenää joka saatanan kolmas sekunti. Ja muuten, täällä ilmeisesti pitänee hankkia lääkärintodistus jos on poissa koulusta yli kolme päivää. Eli sinne sitten huomenna. Vaikka alan jo vähän parantua. Huoh. Tahdo edes ajatella kaikkea sitä työtä jonka joudun tekemään päästessäni vihdoin itse kouluun asti. Ja mä missasin sen kaikkein parhaimman luokkaretken Tennesseen akvaarioon tänään. Vähän pännii. Ja mä ehdin jo maksaakin siitä...

Mä yritän parhaimmillani opetella kirjottamaan katsomatta näppäimiä ollenkaan. Ihan hyvin sujuu, vaikka kestää tosi kauan kun yrittää kirjottaa jotain. Taidan tästä tallustaa kaikkien huopieni ja vessapaperirullan kanssa alakertaan katsomaan leffaa. Ne kävi tänään BlockBusterissa (paikallinen makuuni ilmeisesti) (meidän makuunissa on tosin yllättävän paljon enemmän elokuvia) vuokraamassa jotain kivaa. Toivottavasti. Eilen katottiin Pursuit of Happyness. Mä itkin (No yllättäen. Mähän nyt itken poikkeuksellisen liikuttaville mainoksillekin)(vähä oli muuten noloo kun katottiin Notebook psykologian tunnilla). No jaa.

Vakavimpiin asioihin siirtyen, Virginia. En tiedä onko se iso juttu kotona mutta täällä ihmiset on aika järkyttyneitä tästä viimeisimmästä Amerikan suuruuden osoituksesta. Jos joku (kamaan, eihän tätä lue kun äiti) ei ole vielä kuullut, harhaantunut eteläkorealainen opiskelija sai muutamat piuhat ristiin jossain kohtaa ja lähti ammuskelemaan ympäri VirginiaTechin kampusta. Voi Luoja...33 kuollutta ja ainakin 29 sairaalassa. Ja vielä kierommaksi käy, että tämä henkilö ampui ensin kolme ihmistä asuntolatiloissa, ja kaksi tuntia myöhemmin varsinainen verilöyly alkoi luentosaleissa. KAKS TUNTIA!!! MITÄ HELVETTIÄ?! Eikö kenellekään näistä mantereen ylpeyksistä tullut edes mieleen ehkä...enpä tiedä..OTTAA SITÄ KIINNI. Niinpä niin. Olisi siinäkin säästetty kolkyt ihmishenkeä. Mikä helvetti ihmisiä vaivaa nykyään?

Tällaisina päivinä mulla menee todellakin usko ihmiskuntaan.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.