IRC-Galleria

_fay_

_fay_

Sinä puhalsit minut henkiin. Rakastuin.

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Hyi yäk. Heidi joutuu kirjottaa tänne o_O En ikinä olis muuten, mut elanor^^ meni ja haastoi heidin. Kiitos siitä. Ehkä. Heidi on kyllä jo haastettu monta kertaa. Tämä olisi sitten kolmas. No joka tapauksessa saatte tyytyä jo kirjoitettuun blogissani julkaistuun materiaaliin. ü Olkaapa hyvät.

TEHTÄVÄNANTO:
Paljastan viisi omituista tapaani / piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Yksi: Heidi puhuu itsestään kolmannessa persoonassa. Aluksi se oli vain kirjoitaessa, mutta nykyään tauti on levinnyt, ei ainostaan heidin puheeseen, vaan muutkin ovat alkaneet tehdä sitä. ü Mikäs sen mukavampaa. Kyllä heidi joskus puhuu ihan normaalistikin.

Kaksi: Heidi puhelee itsekseen. o_0 Tai heidi kutsuu sitä mielummin ääneen ajatteluksi. Usein tämä tapahtuu englanniksi tai ranskaksi. Silloin tällöin heidi erehtyy "ajattelemaan ääneen" kun on muita paikalla. Ööh.. Silloin heidi saa oikein hullunkurisia katseita.

Kolme: Tästä heidi on saanut kuulla niin monta kertaa, se on aivan pakko laittaa tänne. Heidi laskostaa pikkuhousunsa ü Heidistä siinä ei ole mitään ihmeellistä tai omituista, heidi on tehnyt sitä niin kauan kun on itse vaatteensa kaappiin laittanut. Kaikki heidin ystävät aina nauravat heidiä siitä. Ehkä se siis on hassua. Heidi on myös suhteellisen neuroottinen järjestelemään juttuja. Vaatteet ovat mallin ja värin mukaan järjestetty. Se nyt on sentään ihan normaalia.

Neljä: Heidi tykästyy uusiin ihmisiin hirmuisen nopeasti. Heidin ei edes tarvitse tuntea ihmistä kunnolla, kun heidi jo kiintyy tähän. Mitä erilaisempi ja hupsumpi, sitä helpommin heidi tykästyy. Se on hassua, ja toisaalta erittäin omituista. Heidi nyt vaan sattuu pitämään ihmisistä. Uusista sellaisista. Pitää heidi vanhoistakin ihmisitstä. Tai siis vanhoista tutuista.. Tai siis.. Noh, kai te tajusitte o_0

Viisi: Hmm. Mikä olisi se viimeinen heidin omituisuus.. Heidi syö ketsuppia. PALJON! Muttei mitä tahansa ketsuppia, Felixin ketsuppi on ainoaa kunnon ketsuppia. Voi kun se on niin hyvää. Paljaaltaan se on kaikkein parasta. Pastaan heidi laittaa sitä tolkuttomasti. Ai että kun se on ihanaa. ^^

Siinä heidin omituisuudet. Sitten pitäisi vielä haastaa muita viattomia ihmislapsia.

Uhrini ovat:

Maahinen (aihihiii, sinä menninkäisten prinsessa)
Larso (heidin pikku srebbi poika ü)
PiiJa^ (kaunis, hassu neitonen)
Tombba (heidin p.p.p, aihihii. laseriin 4 päivää ^^)
Jensq (vahinko kiertämään ja silleen ü )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.