IRC-Galleria

kopioitu sn1:ltäPerjantai 08.08.2008 02:06

maanantai 14.7
Heräsimme Hidin kanssa vähän myöhässä ja lähdimme kauheella kiireellä huhtalaan poimimaan mansikoita. Käännyimme kauvatsantieltä syrjäiselle piilijoen koulutielle, jolloin huomasin ekaa kertaa jotain outoa skootterissa. Olimme päässeet noin.8km päähän mökistä jolloin skootteri sammui. Siinä sitten yirtimme saada porukkaa kiinni, että olisimme saanu kertoa tapahtuneesta, jotta pääsisimme töihin asti, siinä menin noin.20min saada työnantajamme kiinni. Noh siinä sitten työnantajaamme odotellessa istuimme keskellä metikköä leikkimässä kännyköillä, kunnes hän saapui paikalle ja lähdimme liikkeellä ajoin edellä skootterilla välillä pusähtyen pistämään sen uudelleen käyntiin kun sitten sanoin työnantajalleni että vie Hidin työpaikalle ajan sinne perässä ja rupean hommiin. Pääsin paikalle noin.15min myöhemmin kuin Hidi. Töitten loputtua saimme lähteä takaisin mökille ajoimme jopa 20km/h joten matka kesti noin. tunnin.

Mökillä Hidi rupesi tekemään ruokaa ja minä menin makaamaan. Hetken päästä meille tuli seuraa mökille, ensin vain yksi poika ja sitten vähän ajan päästä pari lisää siinä sitten tapahtui kaikenlaista esim. jätkät keksi pistää ketjurasvaa meidän vaatelaatikkoon jossa oli meidän pikinit. Siinä sitten häädettyämme pojat pois siivosimme talon kuntoon ja piti pestä myös pikinit, mutta Hidi heitti ne veteen ja unohdimme ne sinne, siellä ne sitten likosivat parikin päivää ennen kuin pesimme ne, mutta onneksi saimme ne puhtaiksi.

Myöhemmin illalla faija tuli korjaamaan skootterin, hän irroitti kaikki osat siitä ja pesi ne, nytten skootteri toimii kunnolla:DD

PS. päivän biisi: nmb; tänään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.