IRC-Galleria

_immu_

_immu_

.look what the cat dragged in.

siiis täää on NIIIIIN hauska xD hahahhaSunnuntai 11.06.2006 21:21

Hei Äiti ja Isä!

rakkaat äiti ja isä, partionjohtajamme käsi kirjoittaa vanhemmille siltä varalta, että näette uutisissa jutun tulvasta ja olette huolissanne. Meillä on kaikki ok! vain yksi teltta ja kaksi makuupussia huuhtoutui tulvassa.

Onneksi meistä ei kukaan hukkunut, koska olimme juuri silloin vuorella etsimässä Samia. Ai niin, ole kiltti ja soita samin äidille ja kerro, että Sami on ihan kunnossa. Sami ei itse pysty kirjoittamaan sen kipsin takia.

Minä pääsin pelastajien mukaan jeepin kyytiin, se oli kivaa. Emme olisi ikinä löytäneet Samia sieltä pimeästä metsästä ilman sitä salamointia. Partionjohtaja Ville oli Samille vihainen siitä, että hän oli lähtenyt yksinään metsään samoilemaan eikä ollut kertonut kenellekkään. Sami sanoi, että kertoi, mutta se oli tulipalon aikaan ja Ville ei ehkä kuullut.

Tiesitkö, että jos tuleen heittää bensakanisterin se räjähtää? Märät puut eivät palaneet, mutta yksi teltta paloi, ja myös jotain meidän vaatteitamme. Jari näyttää hassulta kunnes sen tukka kasvaa takaisin. Tulemme kotiin lauantaina, jos partionjohtaja Ville saa auton korjattua. Se kolari ei oikeesti ollut Ville syytä. Jarrut toimivat ihan hyvin sillon ku lähettiin.

Partionjohtaja Ville sanoi että niin vanhassa autossa on aina jotain vikaa, siksi siihen ei kai saanut kaskoakaan. Meidän mielestä se auto on tosi makea. Ville ei välitä vaikka se likaantuisi ja joskus kun on oikeen kuuma me saamme istua puskureilla. Auto on melko kuuma kun 10 ihmistä istuu sisällä. Saimme istua vuorotellen peräkärryssä kunnes liikkuvan poliisin miehet pysäyttivät meidät ja kielsivät sen.

Partionjohtaja Ville on tosi mukava mies. Älä huolehdi, hän on ihan hyvä kuski. Itse asiassa hän opettaa Teuvoa ajamaan vuoristoteillä missä ei ole juurikaan liikennettä. Siellä näkyy vain tukkirekkoja.

Tänä aamuna me pojat olimme sukeltamassa kiviltä ja uimassa järvessä. Oli hassua kun Ville joutui vahtimaan meitä, koska meillä ei ollut uimahousuja (paloi tulipalossa). Partionjohtaja Ville ei päästänyt minua järveen, koska en osaa uida ja Samia pelotti, ettei hän pysy pinnalla sen kipsin kanssa. Niinpä me saimme mennä kanootilla melomaan järvelle. Se oli hienoa, kanootista näki järven pohjalla tulvassa irronneita puita.Partionjohtaja Ville ei ole sellainen juntti kun muut, se ei edes suuttunut kun unohdimme pelastusliivit.

Villellä menee aika paljon aikaa auton korjaamiseen, että me yritämme häiritä häntä niin vähän kun mahdollista.

Hei arvaa mitä? saimme kaikki ensiapupassit. Kun Teemu sukelsi järveen ja sai haavan käteensä me saimme kaikki nähdä kuinka kiristysside toimii. Valto ja minä oksensimme, mutta partionjohtaja Ville sanoi että se johtuu varmaan ruokamyrkytyksestä, kun se kana oli seisonut pöydällä jo jonkun aikaa. Hän sanoi, että hekin sairastuivat aikanaan vankilaruuasta samasta syystä. Olipa hyvä, että he päästivät sen pois sieltä meidän leirillemme. Hän sanoi, että oppipahan ainakin miten hoitaa hommat paremmin vankilassa. Ai niin, mikä on pedofiili?

Hei, nyt pitää mennä. Menemme kaupunkiin postittamaan kirjeet ja ostamaan luoteja.

älkää olko huolissanne me olemme kunnossa!

Terveisin: Janne 8v.
PS. Milloin olen saanut jäykkäkouristuspiikin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.