IRC-Galleria

just because you feel good...Keskiviikko 12.12.2007 23:45

doesn't make you right...
i wonder what you're doing now
i hope you're feeling happy now...

-hedonism-

miksi kaikki on niin rikki? miksi niin monista tuntuu niin pahalta?
mä tahtoisin parantaa, tänään oli niin sellanen olo. silti en osannu tehdä mitään. halasin vaan ja istuin vieressä kun se nukahti ja silitin päätä. ja samalla mietin että tossa voisin olla myös minä ja jonain päivänä siinä saatan olla minä.
luvatkaa että halaatte minua jos niin käy.

sain eilen niin paljon halausterapiaa että ihanaa. kiitos rakkaat <3 kiitos.
oli niin kivaa, voi kun olis joka päivä. te olette ihania. varsinkin toista teistä mulla onkin ollut jo pitkään ihan hirmu ikävä <3
Ja Starcrash oli aivan mahtava! Innolla odotan lisää niitten keikkoja :))
vaikka mieleen tulikin taas haamuja menneisyydestä ja oikeestaan tavallaan näinkin sellasen. mutta sekin haikea olo parani halauksella kummasti. halaus pelastaa niin paljon.
on olemassa muutama ihminen joita haluisin hirmusti halata, yhteen niistä olen saanut tänään yhteyden ihan kamalan pitkästä aikaa ja sekin jotenkin hassusti tekee minut hirmu iloseks.
kaipaan sitä ihmistä enemmän kun edes itselleni myönnän, se oli mulle kuitenkin hyvä ystävä vaikka ei kauaa tunnettukaan.
ikävä. se on se juttu.

ja sitten on vielä pakko avautua että eilen kuulin sellasen jutun että nyt oon kyllä niin erittäin todella kamalan järkyttyny. joillain on sitten pokkaa tehdä ihan mitä vaan. AI VITTU! ja kännin piikkiin vaan kaikki. aivot hoi, missä olettekaan....... huhhuh. en yhtään ihmettele miksi siitä kaikesta niin paljon puhutaan. ihan aiheesta kyllä mun mielestä, varsinkin tän jälkeen mitä kuulin.
kiitos ja anteeksi vaan.

ei kai nyt muuta. ajatellaan näitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.