IRC-Galleria

...just a dayKeskiviikko 05.10.2005 22:03

mut silti kuitenkin vähän enemmän. oon jotenkin oppinu nauttimaan ihan eritavalla ihan semmosista tavallisista pikkujutuista. ehkä se jotenkin johtuu siitä mitä oon viimeisen parin vuoden aikana joutunu käymään lävitse.
aamullakin mut tekee iloiseksi jo pelkästään se että pääsen sängystä ylös ja saan lähdettyä töihin. toisille se on itsestäänselvyys, mutta mä olen oppinut kantapään kautta et se ei aina ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa.
toinen asia joka helposti pelastaa mun päivän on ihan semmonen pikkujuttu kans että kuulee jostain ihmisestä, josta välittää, mut ei usein nää.
mun päivä on siis tänään ollu hirmu kiva. ja mä olen iloinen tärkeiden ihmisten puolesta kun ne saa unelmiaan toteutumaan. onnea heille <3
mä koitan tässä kovasti pohdiskella et mitä fiksua voisin kirjottaa, mut unohdun koko ajan kuuntelemaan musiikkia. tänään kiitos nerdeen kauniille biiseille siitä että mulla on nyt niin rauhallinen olo. ja kiitos nerdeen ihanille ihmisille kivoista muistoista, jotka saa hymyilemään :) rokrok!
ehkä tästä vetäydyn jatkamaan musiikin kuuntelua ihan rauhassa.

storm song on vaan niin kaunis. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.