IRC-Galleria

2009 alkoi...Tiistai 24.02.2009 01:01

ja se alkoi paremmin kun vuodet on alkanu pitkään aikaan. viimeiset hyvin monta vuotta olen aina aloittanut vuoteni sairaslomalla. nyt en. nyt oon ollu vaan onnellinen.
alotin vuoden työharjottelulla jossa mulla oli niin kivaa että ei oo pitkään aikaan ollu. nyt surettaa et en oo siellä enää. ne kaikki ihmisiset keihin tutustuin ja ne kokemukset oli aivan mahtavia. KIITOS kaikille niistä!
mä taistelen edelleen joa päivä sen kanssa et miten selviän itsestäni ja omasta päästäni, mut alan olla onneks suurimman osan ajasta voiton puolella.
välillä olen tosin hirmu surullinen sellaisten asioiden vuoksi joiden takia en haluaisi surullinen olla. lupasin itselleni että en olisi. mut ei kaikelle aina voi mitään. ei omille tunteilleen, eikä fiiliksille jotka vaan tulee vaikka niitä kuinka yrittäisi estää.
mä olen välillä ihan hurjan yksin itseni kanssa ja kaipaisin sitä olkapäätä jota vasten voisin itkeä ja ja kainaloa johon voisin nukahtaa.
nyt on sellanen hetki kun itkettää. mutta tavallaan nautin siitäkin. se puhdistaa.
mä tiedän mikä se asia on mikä niin itkettää, mutta en oikeestaan ymmärrä että miksi. mä lupasin kuitenkin itselleni että en antaisi sen vaikuttaa. miksi itselleen annettuja lupauksia on aina kaikista vaikein pitää?

mä kaipaan reissuun ja matkalle ja pois tästä paikaltani miettimästä liikaa. en myönnä että haluaisin itseäni karkuun, mutta kai se osaksi on sitäkin. mutta mitäpä sitä ei tekisi onnellissutensa eteen. joskus kun vielä löytäisi sen onnen omasta itsestä ja voisi olla itsensä kanssa ilman että se aiheuttaisi kamalasti surua ja kyyneleitä. ikävöin aina jotain muuta.

mutta tän vuoden alun hienoin biisi. Rachael Cantu - Devil's Thunder. Sitä minä kuuntelen ja itken, onnesta tai jostain muusta, mutta itken kuitenkin.

<3 S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.