IRC-Galleria

Turku/Eura 3.-5.11.06 Forever YoursKeskiviikko 15.11.2006 00:42

jos tulisi parempi olo kirjottelemalla menneitä juttuja. oltiin siis Turku/Eura keikkareissulla 3.-5.11.2006.
matkalla turkuun oli kamala ilma ja piti käydä bussin kanssa huollossa kun sille piti tehdä joku juttu.. en muista enää mikä se oli. Turussa oltiin siis Gigglin Marlinissa, isoiso paikka. ja hyvää ruokaa, jee :) hirveesti tuli ihmisiä keikalle ja oli ihan sikahyvä meininki, mut paitoja ym juttuja meni kyl ihan liian vähän kaupaksi (hmph...)
jääkiekkokeskustelut Turun PS ja Saimaan IPA joukkueista oli tosi mielenkiintosia.... :D
Jatkot oli mielenkiintoiset ja aamuyöstä jaksoi naurattaa uudestaan ja uudestaan se sama juttu (mikä alkaa todellakin olla jo huolestuttavaa....) nukuin hurjat neljä tuntia "yöllä" sit aamiaiselle. sen jälkee ei tullu enää uni ja päädyinkin sit hyvissä ajoin aulabaariin "aamu"siiderille odottelemaan seuruetta. ihana työntekijä jäi mieleen, ihanaa kun ihmiset on kilttejä ja jaksaa hymyillä :))
selkä meni jumiin roudatessa ja matka Euraan sujui aika tuskaisissa merkeissä. onneksi löysin bussista oikein lihashierontavoidetta (! :D), ja se onneks helpotti vähän. Eurassa oli pitkäpitkä aika ennen keikkaa, mut se meni ihan leppoisasti ihanalla bäkkärillä oikein sängynpohjalla selkäni kanssa :)) ja taas hyvää ruokaa! söin viikonlopun aikana niin paljon et meinasin haljeta.
kaikista ennakkoluuloista huolimatta paikka oli ihan täynnä porukkaa ja meininki oli mieletön!!!!
paitojakin meni ihan kivasti, onneksi!
kotimatka oli jotain ihan parasta, kuunneltiin keikkaa minidisciltä ja oli jotenkin niin sairaan hyvä fiilis että hymy oli korvissa varmaan koko matkan. KIITOS siitä niille ketkä olivat matkassa! väsymys hurja. tuli siis synttärit juhlittua etukäteen oikein huolella ja onnistuneesti.
seitsemän aikoihin oltiin helsingissä su aamuna ja sit taksilla kotiin ja sänkyyn. varmaan nukuinkin hymy naamalla. oli kivaa.
mut se mua jäi vähän vaivaamaan et mikä tää oli tää ky..kyy...kyy... siis mikä se oli? hmm..
Ja ehdottomat lempparit noista aavikon eläimistä on kyllä Supikoira, KONOOTTI ja pingo. JEE!!!!!!!
Kiitos, Danke, Tack, Thanks. Oli siistiä. <3 seuraavaa odotellessa.

EDIT: Ainii ihan vallan unohdin, että multa myös kysyttiin Eurassa erään tytön toimesta et meneeköhän meidän bussi mahdollisesti Säkylään... oli tainnu tytöllä olla muutama tuoppi juotuna siinä vaiheessa... mut meidän pikavuoro ei sillä kertaa menny Säkylän kautta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.