IRC-Galleria

ON GUULUU Kotka :) 25.11.06Tiistai 28.11.2006 19:16

Jes, oltiin siis lauantaina Kotkassa, tapahtuman nimi oli Seukkarit ja se järjestettiin semmosessa urheiluhallissa. Ajeltiin kahdella pakulla päivällä Kotkaan, päästiin hallin pihaan niin lauma iki-ihania roudaripoikia oli samantien purkamassa meidän kamoja. ja mikä parasta mun ei tarttenu kantaa yhtäkään paitalaatikkoa :)) paitsi että ne oli jo valmiiks kärryssä niin myöskin pojat kärräili sitä kärryä mulle niin kiltisti. :)) jee!
sitten siinä pojat teki souncheckiä ja minä kirjottelin settilistoja. sitten oli taas nimmereitten jakoa tytöille.
kun checkit ja nimmarit oli hoidettu niin lähdettiin saunomaan yhden ravintolan saunatiloihin, koska aikaa keikkaan oli jotain miljoona vuotta. tai siis pojat sauno ja mä hengailin. illalla takas sinne hallille ja minä laitoin paidat myyntiin ja kylläpäs oli taas hyvä myynti! kiitos ja kumarrus teille kaikille jotka tulitte minun luo ostoksille :) pojat jakeli nimmereita oikein nimmaripöytien ääressä. paikalla oli myös Ilkka (ja veljensä) Jääskeläinen, Kapasiteettiyksikkö, Testicals Lahdesta sekä paikallinen bändi Mirage.
Hauskaa oli ja erityiskiitos kyllä mukavalla henkilökunnalle :) oli kivaa.
Yöllä täti ajeli meidät kotiin sillä toisella pakulla, ehdin nukkua kotona vähän ja su aamuna autoa palauttamaan. sieltä kun kotiin pääsin niin vietinkin päivän hyvin tiiviisti sängynpohjalla.. alkuillasta Aino-Kuutamon kanssa jo kohta tavaksi muodostuneelle sunnuntai-aamiaiselle TinTin Tangoon :) <3<3 parasta.
nyt on kyllä jotenkin vieläkin vähän väsy viikonlopusta. tai sit se on tää pimeys kun väsyttää. täytyy yrittää nukkua hyvin nyt viikko :D Tänään kävin tekee paita ym. tavara inventaariota et pysyis laskelmat edes jotensakin ajantasalla.. nyt on kaikki laskettu ja sain tavaroille myös oikein MUOVIlaatikot. eli hyvästi kamalat, hajoilevat pahvilaatikot vihdoin o/
kaikki valmiina, viikon päästä Jämsään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.