IRC-Galleria

Alavus281206, Hesari311206,Vantaa060107Lauantai 13.01.2007 03:41

on jääny vähän välistä... ei oo ollu inspiraatiota kirjotella. onneks se tälleen yöllä aina välillä iskee... :)
oikein viime vuodelta pitää kirjotella.
Siis joulun jälkeen oltiin Alavudella nuorisokeikalla nuorisotalolla :) ja ai kamala että siellä oli KYLMÄ! enpä olekaan ennen myyny paitoja toppatakki päällä. en ees nosturin eteisessä.. :D
mut oli kyllä muuten hauskaa. taas muistui hyvin mieleen että millasta on nuorison meininki pikkukaupungissa... mut keikka oli kyllä taas loistava ja jengi hyvin mukana :)) erityisen huvittavia illan aikana olivat ne pari pikkupoikaa jotka oikein kovina jätkinä yrittivät pölliä pöydältä paidan... aika nopeasti tulivat kuitenkin toisiin aatoksiin. mulla oli onneks oma henkivartija ja pari silmää selässä (kiitos niille silmille myös;) oli kyllä hassua. ja KYLMÄ! onneksi bussissa lämpeni taas nopsaan :))

Sitten se uusi vuosi <3 Helsinki Clubillahan sitä vietettiin keikan merkeissä, sillä erotuksella et en ollu töissä tällä kertaa :) (paitsi Samun kitaratelineenä vähän aikaa, koska pitihän mullekin nyt JOTAIN tekemistä keksiä:D ) Ihan hassua oli pitkästä aikaa katsoa keikka ihan rauhassa. ja oli kyllä hyvä keikka, ei olis voinu paremmin vuotta vaihtaa :) ja tulihan sitä kuohuviiniäkin pikkasen sit juotua :D kerrankos sitä :D ainii. päätettiin myös tekniikan poikien kanssa perustaa ihan tämmönen henkilökunnan oma bändi. oltais varmasti hyviä. mä laulan siinä :D kamala ajatus :D mut musta tulee ehkä isona rumputeknikko, koska osaan jo ihan sairaan hyvin irrottaa niitä peltejä niistä telineistä ja sit laittaa niitä telineitä kasaan. sit osaan myös laittaa niitä rumpuja niihin laatikoihin. oon taitava ;)

Ja sitten oli se Vantaa. Soundcheck kello yhdeksän AAMULLA! huh. mutta ihmeiden aika ei ole ohi. kaikki oli ajoissa!!! (paitsi yksi Mikoista, mutta sitä ei lasketa koska se oli eka myöhästyminen ja me saatiin se kuitenki hereille melkein ajoissa) :))
oli vähän hassu olo katsoa souncheckiä kun pojat vetää Heal Me:tä lavalla ja samaan aikaan koripallojoukkue lämmittelee kentällä ja heittelee palloja koriin :D:D no tulipahan sekin nyt sit nähtyä... sitten kun oli aamulaulut lauleskeltu niin lähdettiin Mikon ja Karrin kanssa aamiaiselle mäkkiin ja haettiin Mikon tytär mukaan keikalle. :) sit takas Vantaalle ja paitamyynti pystyyn. Hirvee jono pamahti samantien paikalle ja välillä meinas jo iskee hätä et miten selviän yksin.. mut selvisin kuitenki :) oli muuten tosi kivaa, mut pää meinas hajota niihin korispelin vihellyksiin ja kaikenmaailman piippauksiin... luulis että vähemmälläkin volyymilla kuulis... kai..
Ja ihan SAIRAAN hyvä myynti. huh. uus ennätys. JEE! hyvä kaikki. alko loppuu jo tavarat kesken. päästiin ajoissa lähtee kotia kohti, (Mikon tyttären kanssa vahdittiin et pojat osas hyvin roudata, täytyy niitäkin jonkun vahtia... ;) bändin pojat tosin jäi vielä kirjottelemaan nimmareita ja niillä tais siellä sitte aikaa vierähtääkin..

Huomenna pitäis aamulla raahautua bussiin ja sit ajellaan kohti Pieksämäkeä. Odotan innolla :) kaks keikkaa.. huh. toivottavasti ei iske väsy. täytyy varmaan menomatkalla koittaa vähän nukkua. ja nytkin vois olla ihan hyvä hetki koittaa nukkua... taidan taas yrittää.
öitä.

Väsy-Iris

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.