IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Mä vaan luen ja luen ja luenPerjantai 30.11.2007 18:41

Sain just luettua Leena Lehtolaisen kirjan Jonain onnellisena päivänä. Ahmin sen päivässä. Aloitin eilen illalla kymmenen aikaan Peterin mentyä poikien pokeri-iltaan, ja jätin yöksi kesken kello yhden jälkeen. Kahdentoista jälkeen päivällä jatkoin taas ja hetki sitten olin valmis. Se luku-urakka palkittiin, vaikka mieli myllertääkin.

Kirjan alkuosaa värittivät alkoholi ja lapsien huudot kantautuivat korviini. Saivat mieleen eläviä muistoja öistä vuosien takaa ja lähempääkin. Ehkä siksi olin niin ala-maissa kun Peteri tuli kotiin. Nukuin levottomasti ja alitajunnassani käsittelin kirjaa läpi yön. Aamulla kaikki onneksi jo kaikkosi mielestäni.

Toinen osa käsitteli Marjukan selviämistä kaikesta. Avioliitosta, joka oli alun pelastuksen jälkeen muuttunut vankilaksi Juhanin kanssa, lapsista Simon kanssa, toisen kaksospojan kuolemasta. Kaikkien lähimpien kuolemasta. Kaiken sen jälkeen löytyi vahva ihminen, joka rakensi elämänsä uudelleen toisella paikkakunnalla.

Kumpa Marjukka lakkaisi syyttämästä itseään. Jokaisella on oikeus olla onnellinen.
Ja kumpa kaikki saisivat lukea ja mennä lukemastaan ymmälleen.

Tänään on synttärijuhlat, kaunein toppini päälle ja menoks!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.