IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Joulunodotusta osat 2 ja 3Tiistai 04.12.2007 02:50

Hupsista, jäi kirjoittamatta sunnuntai päivä, siispä ynnään nämä päivät tähän yhteen. Sunnuntaina kävin ensimmäisessa adventtikirkossa, yksin tällä kertaa Peterin ollessa pelaamassa lentopalloa. Päivällä tehtiin Liisan kanssa kranssi ulko-oveen, ja illalla menimme Peterin kanssa katsomaan Pähkinänsärkijä-balettia Stadhalleen, Venäjän kansallisbaletti oli kiertueella. Tuli aloitettua joulunodotus perinteikkäästi. Illalla täällä oli oikein kova myrsky tuuli, joka jatkui tänään. Vielä sunnuntai-illasta menimme Chrisin luo peli-iltaa viettämään. Oli naurettavan hauskaa pelatessa Graniumia Chrisin, Benen ja Davidin kanssa, Peteristä puhumattakaan! Davidin laulunäytteet olivat parhaita!

Tänään jouluvalmistelut jatkuivat; tein joulukuvaelman yläkerran vuodenaikapöydälle. Tällä kertaa kysessä on seimiasetelma, jossa hahmoja liikutetaan aina lähemmäs tallia, jossa Jeesus-vauva syntyy. Hahomja liikutetaan joka adventi myötä ja sytytetään yksi kynttilä lisää. Teimme Liisan kanssa joulupöydän myös ulkoterassille, siellä se loistaa kauniina kun kynttilät on sytytetty palamaan.

Ilma on ollut siis tuulinen ja myrskyisä, harmaa jouluodotuskeli!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.