IRC-Galleria

Jees ;)Tiistai 04.12.2007 15:58

Alkaa olemaan koulu loppusuoralla ;) Juuri tuossa laiton pari raporttia säpöllä joita väkersin monta tuntia XD Hyvät mäntymetsän kasvatusperiaatteet oli näistä toinen ja voi äiti että meinas tulla itku sen kanssa.. Toinen oli taas raportti meidän tallin teosta, se oli sinällään ihan helppo mitä nyt noita EU:n säännöksiä piti etsiskellä netistä. No, nyt ne on kuitenkin laitettu matkaan, saapa nähä mitä ne opettajat niistä tykkee.. Tulispa ees kakkonen.. :P

Kävin aamulla Suonenjoellakin pyörähtämässä mutta sain kohta ajella taas kotio takas, tässäpä sitä on sitten istuttukin puoli kymmenestä asti. Pitäis kaiketi ottaa rakkikoirat ja hypätä autoon suunnaten nokka kohta Kotalahtee, siellä oottaa se älyttömän hellyydenkipeä pikkupukki ja varmaan päiväheiniä odotteleva pikkuheppa.. Eilen olin ratsastamassa ja naapurin mies ajoi vastaan ja pysähtyi, naureskeli että siinäkö se sun pikkuponis nyt sitten on.. Siunaili miten Hesellä voi olla niin paksut jalat :) Minun pikkuheppani on vain kasvattanut vähän talviturkkia.. Isä ei yleensäkään pistä sille loimea päälle ulos ellei oo ihan hirvee sade niin siitä on tullu sellanen karvakasa suoraan sanoen.

Jepulis mutta nyt lähettiin, äiskällä on siellä herkkuruokaa oottelemassa <3 Vähän mie nautin viime viikolla sen pöperöistä aamuisin kun en itse jaksa koskaan täällä "omassa kodissa" tehdä aamuisin mitään puuroja, yleensä leipäpala ja lasi mehua ja sit mennään.. Äitykkä teki joka aamu lapselle puurot ja pelit :P Ja Ranjalle kans :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.