IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 10.01.2008 22:23

"Muistatko miltä tuntuu
Juopua kesäyönä
Hölmöstä rakkaudesta
Kastella jalat heinikossa
Suudella poikaa aidan takana
Siellä missä nokkoset
lakastuu". <3
Muistelen vanhoja aikoja tässä, kesää 2005 ;) Tulee tuosta kipaleesta se aina mieleen..

Järkyttävä keli taas ja taitaa tuo lumi kadota huomenna.. Olipas siitä pitkään iloa :)
Tänään ratsastin kun kerrankin pääsin töistä ihmisten aikaan pois mutta olipahan aika lyhyt lenkki, ehdittiin mennä varmaan joku reilu kilometri meiltä kun loppu huumori..

1) isä oli raivaamassa mansikkapellon reunuksia pajukoista, siellä kaukana oli parkissa traktori ja isä riehui metsässä niin että tietenkin sieltä kuului ryskettä.. = PANIIKKI, ruunan mielestä siellä oli taatusi vaikka mitä hirviöitä ja kummajaisia. Meinattiin kaatua siinä tanssiessa sitten kun paakutti niin pirusti eikä heppa suostunu ravaamaan nätisti vaan piti puhista ja kattoo kauhusta kankeena mitä siellä tapahtuu.. -> selästä alas ja kävelemään..

2) pääsin taas selkään ja sen että ehdittiin ravata suht rauhassa hetki, toisesta metsästä kuului jumalaton rysäys ja taas oli hevonen lentoon lähdössä ja loikkiessaan meinas kaatua.

3) ravattiin eka (ja tämän reissun vika) kunnon mäki ylös, heppa liukasteli siinäkin ja mäen päällä meinattiin sitten oikeesti lentää, mutta onneks sai vielä koottua ittensä jaloilleen ja siinä vaiheessa meikäläiselle riitti ja tulin selästä alas, ja siitäpä käveltiinkin sitten kotiin.

Hevosta näytti vituttavan kun selvästi sen mieli teki päästellä höyryjä mutta kun kaviot ei pitäny yhtään, ei vaikka ravattiin, käynnistä puhumattakaan.. Olipahan muuten tuleminen tuo pitkä ja aika jyrkkä rinne alas :(
Onpas mukavaa tämä hevostelu aina välillä :( Tulis sellain pieni pakkanen niin oispas hyvä :)

Joopas joopas, sellasta tänään täällä, uuni huutaa että ruoka on valmista ja sitten tämä tätykkä painuu unten maille ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.