IRC-Galleria

_lintu_

_lintu_

https://myspace.com/havenforyou/music/songs

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Olenkohan sekoamassa?? Keskiviikko 30.11.2005 21:56

Kröhöm. Tänää meenasin huonekaverin kans nukkua pommiin. Oli 30 min. aikaa tehdä aamutoimet ja syödä aamupala. Meenas tulla kiire. :S :D Nooh, päivä oli muutenki ihan outo. Istuttiin yks tunti muutaman kaverin kaa semmoset teatterivaatteet päällä.. Ja vähäkö sai nauraa toisille.. :D Opettaja ei tajunnu.. Sil oli kai vähän huono päivä. Mulla oli sellanen Tuomari-nauha, inkkaripäähine ja pehmo dino. Sitte meenattiin kävellä ne ihme vaatteet päällä toiseen kerrokseen ATK:n tunnille, mut ei jääny enää ku Tuomari-nauhat kaikille päälle... :D EI ollu pokkaa ja kun lukiolaiset oli meijän koulun ruokasalissa ja meijän olis pitäny kävellä siitä ohi.. :D

Koulun jälkeen oli kitaratunnit. Siel oli ihan mukavaa. Ens kerralla on viimisen kerran tunnit tälle vuodelle. Ei kai tänää sen kummosempaa...

Hmm... Tiistai 29.11.2005 21:24

Herätys oli taas klo 7.10 mutta laitoin kellon nopeasti kiinni ja nukahdin uudelleen. Onneksi heräsin klo 7.20 uudelleen ja potkin huonekaverin ylös. Koulua klo 8-15. Oli taas pitkä päivä. Meil oli äikän vakioasettelun tentti.. Saa nähä miten se meni.. =) Koulun jälkeen en tehny mitään kummosta.

Oon viime aikoina nähny aika erikoisia unia.. Viime yönä näin sellasen unen et olin lähössä muka patikoimaan Lemmenjoen Kansallispuistoon. Mulla oli pieni reppu vaan mukana ja aioin olla siellä mettässä ainaki viikon. Ja kamoja ei ollu paljo mitään mukana. :S Äiti ja isä vei minut autolla sellaselle parkkipaikalle, josta minun piti lähteä jatkamaan pyörällä ja sitte kanootilla. Vettä sato kaatamalla ja oli todella pimeää. Oli siis syksy vielä. Sanoin äitille et: onkohan minun ihan fiksua nyt lähteä ku sataa vettä ja on jo ihan pimeää. äiti: No lähet tietenki nyt. Meet tämän rinteen alas ja sitte jatkat kanootilla tuohon saareen ja jäät siihen kotaan yöksi. Noh, äiti sitte hyppäs autoon ja lähti isän kans ajeleen Joensuuhun ja mie hyppäsin pyörän selkään ja lähin laskemaan sellasta todella jyrkkää rinnettä alas.

Ja heräsin.

Unet on todella outoja. Pitää tänää kattoa kaverin unikirjoista mitähän tuo viime öinen ja toissaöinen uni oikein meinaa... Oon niin poikki etten jaksa alkaa selittämään tuota unea sen tarkemmin. Noin siinä suunnilleen tapahtu. Mut miepäs tästä lähden. Hauskaa illanjatkoa...


Palaaminen arkeenMaanantai 28.11.2005 20:10

Kuulin kuinka kännykän herätyskello piipittää. Laitoin äkkiä kellon kiinni. Oli maanantai aamu ja klo 9.00. Argh, taas kouluun. Hyvä uneni jäi kesken. Taino, ei se kovin hyvä ollu ku joku ihme öntiäinen yritti kuristaa minut... Ja mie sitte siinä mättäsin sitä olentoa turpaan minkä kerkesin.. :/ Unet on erittäin outoja. Ei se taas auttanu ku nousta lämpimän peiton alta. Koulu alko klo 10. Meil oli sinne klo 16 asti ammattiainetta. Koko 6 tuntia samaa opettajaa.. Ei vois paremmin viikko lähteä käyntiin.

Tänää ei kyllä koulun jälkeen tapahtunu juuri mitään.. Olen tänää ollu niin veto pois, että ei oikein jaksais tehä yhtään mitään.. :/ Tarvitsisin jotain piristävää..

Enkä oikein jaksa kirjottaakkaan mitään.. Palaillaan huomenna.

Moips

Se on sitten sunnuntaiSunnuntai 27.11.2005 21:48

Heräsin tänää klo 10 siihen ku äiti kuulu oven raosta sanovan "herätys". Kurkistin peiton alta kuinka valosaa oli. En kuitenkaan jaksanu pitää silmiäni kauaa auki ja nukahdin uudestaan.. Säpsähdin. Avasin silmäni ja katsoin kännykästä äkkiä kelloa. Kello oli jo 10.45. Nousin salamana ylös. Söin aamupalan ja pakkasin ja kun kello läheni 12 hyvästelin Keimon ja hyppäsin autoon. Isä heitti minut Inariin.

Hyppäsin Inarissa Upin kyytiin ja ajeltiin Ivaloon. Asuntolalla kerkesin olla tunnin verran ja sitte klo 15 alko kirkossa lauluharjotukset. Siellähän oli ihan mukavaa. :) Sen jälkeen sitten kauppaan ja kokkaamaan ja koneelle. Sitte siinä iltamissa takas asuntolalle.

Tänää en jaksa kirjottaa pahemmin..

Voih, mikä tylsyyden päivä! Sunnuntai 27.11.2005 01:15

No niin. Tänää on siis lauantai. Eikä oo voinu olla taas tylsempää päivää. Heräsin siinä klo 13 aikoihin kylmässä huoneessani. Vasen hartia oli ihan jumissa. :/ mut onneksi äiti oli tehny todella herkullista ja hyvää poronkäristystä niin tuli heti parempi mieli. "Hyvä ruoka, parempi mieli". Näinähän se on.

Sitte siirryin olohuoneen puolelle. Kaivauduin sohvalla viltin alle oikein kunnolla ja katsoin videolta viime viikkojen Everwoodeja. Isä oli ne mulle nauhottanu ku itte en ole joutanu niitä kattoa. Tuli sitte katottua 5 jaksoa peräkkäin. :)

Seuraavaksi suuntasin tietokonehuoneeseen. Istuin netissä noin tunnin. Meenaspa vaan välillä alkaa ärsyttää ku tää netti on täällä kotosalla mikä on. Hidas ku mikä ja kalliski vielä! Sitteku yrittää avata vaikka jotain linkkiä niin tää jää miettimään sitä pitkäksi aikaa ja ei avaa sitte loppujen lopuksi ollenkaan koko sivua. :( Miksi oikeesti tänne ei voi tulla sitä kunnon laajakaistaa? Syksyllä kyllä laitettiin ilmeisesti joku valokaapeli Inarista Kittilään, mut sitte jätettiin Lemmi kokonaan välistä vaikka tää on Kittilän ja Inarin välillä! Eikä ois tullu ku 10 kilsan mutka. Hmh, on se niin väärin. Toisaalta asia ei minua liikuta enää ku kotona en enää asu, mut on täällä kylällä muitaki, jotka käyttää nettiä.

Miksi näille syrjäkylille ei tehdä mitään?? Ivaloki oikeesti kuolee varmaan tuossa 20 vuoden sisällä. Toivottavasti ei, mut sinne ei muuta ihmisiä lisää ku ei ole asuntoja eikä työtä. Nytki ne muutamat työpaikat on Saariselältä ja Ivalosta jääny täyttämättä, koska ei ole asuntoja. Koittasivat tehä asialle jotain. Tuntuu vaan ettei ne siellä kunnanhallituksessakaan(vai mikä lie) päätä ikinä mistään fiksuista asioista. Ei millään pahalla poliitikkoja kohtaan..

Ääh.. Taas vaivaan päätäni sellasista asioista, jotka ei kuulu mulle. Mut pistää välillä mietityttään.

Niin tosin.. Ja loppuilta meni sitten ihan telkkua katsoessa ja tulin vielä kirjotteleen tähän päiväkirjaan. =) Kissa se tuossa viereisellä penkillä taas nukkuu ja kuorsaa. Sulosta <3 :)

Muttah.. Hauskaa lauantai-illanjatkoa kaikille!
Pitkästä aikaa kotona!Perjantai 25.11.2005 20:46

Jaah, se on sitten perjantai ja viikonloppu. Tänää koulua klo 8-12 (kellään ei varmaan kiinnosta tietää monelta mulla alko ja loppu koulu, mut kerron silti.) Koulun jälkeen sitten tein sen orientointi tehtävän loppuun ja lähetin sen vihdoin opettajalle. Saas nähdä minkä arvosanan saan...

Tulin tänää käymään pitkästä aikaa kotona. Siitä onkin kuukausi aikaa ku viimeksi kävin kotosalla. Keimo oli alkanu syödä tällä viikolla huonosti ja muutenki näyttämään todella surkealta, kuulemma. Vähän aikaa se vei ennenku Keimo tajus et olin tullu käymään kotona. Siinä sitten ruokin sen reppanan ja tuossa se nyt viereisellä penkillä nukkuu... Keimo on siis kissani. =)

Tässä sitten aloittelen rentoa viikonloppua.. Kävin saunassa ja nyt istuskelen koneella. Ihanaa ku saa kunnolla "hengähtää". Ei oo yli viikkoon mitään tenttejä tai tehtäviä. Ihanaa mikä helpotus. :) Kaikki luulee, että tuo ammattikoulu, jossa olen olisi todella helppoa. Että istuisin siellä vaan päivät pitkät eikä siellä olisi mitään vaikeuksia. Jooh, terveisiä kaikille, että kyllä meilläki niitä koulujuttuja riittää!!

Minun mielestä on tyhmää että lukiota ja ammattikoulua verrataan toisiinsa, koska nehän ovat kaksi ihan eri asiaa! Toisessa luetaan ja valmistutaan ammattiin toinen on taasen.. Koulu, jossa saadaan lisäsivistystä. Ne eivät ole mielestäni verrattavissa. Pistää joskus ärsyttämään ku jotkut lukiolaiset alkaa niin lesottaa ku heillä on pitkät koulupäivät ja paljo vaikeampaa ku Sakk:ssa.. Lukiolaisilla voi olla ja onkin kokeita enemmän kuin meillä, mutta kyllä meilläkin on niitä tenttejä ja kokeita vaikkei niin usein kuin lukiossa. Ja kun ajattelee että minä tässä kolmen vuoden sisällä opettelen tärkeitä ja vaikeita asioita. Verenpaineenmittaus, hemoglobiinin otto, verikokeen ottaminen.. Saatika sitten ergonomisesti oikeat nosto- ja työskentelyasennot.. En nyt halua mitenkään alkaa mainostamaan yms että minun "koulussa" on vaikeempaa, mut kyllä siellä ehkä tehdään kuitenkin huomattavasti vaikeampia asioita ku et luetaan eri kouluaineita ja sit luetaan tenttiin ja suoritetaan se. En halua moittia tai aloittaa sotaa lukiolaisten kanssa, mutta sen haluan sanoa, että lopettakaan lukion ja ammattikoulun vertaaminen!!!

..Ei tässä sen kummempaa...

Torstai.. Torstai 24.11.2005 20:44

Tänää oli koulua klo 8-14. Tänää on ollu aika omituinen päivä. Ei mitään kummosta ole tapahtunu, mut oma olo on tänää ollu aika sekanen.. En tarkoita, et olisin ollu aineissa tai mitään. Laulutunnit oli klo 17. Siel oli ihan ok, mut sen jälkeen pisti pieni ketutus päälle. Ku ei saa sitä ääntä lähtemään niinku ope toivoo.. :/ Suutuin siis itselleni enkä opettajalle. Saattaa "kuullostaa" tyhmältä, mutta kun niin kovasti haluisin oppia laulamaan "oikein" ja että pystyisin saavuttamaan ne tavoitteet joita opettajan asettaa. Ja kun huomaa et ei siihen pystykkään ja ku on väsyny ja muutenki vähän pikku ketutus päällä niin sitte alkaa niinku pikkasen ärsyttää! :/

Tänää ku tein koulussa koulun jälkeen edelleen sitä tehtävää niin huomasin yhtäkkiä, että kuinka paljon mie kiroilen. Ja ei todellakaan kuullosta kauniilta. Ei varmaan muistakaan ole mukava kuunnella ku yks kirvaa ku viimistä päivää.. Lauseen aloitan ja lopetan kirosanalla.. Aloin miettii et missähän vaiheessa tähän tilanteeseen on tultu? :/ Noh, päätin et nyt pitää kyllä vähän rajoittaa tuota kirvaamista.. Sen takia tekstissä on vähän.. outoja sanoja. Ja viikonloppuna on todellakin pidettävä se turpa kiinni ku olen kotona. Vanhemmat vois kyllä pitkään kattoa jos kirvaisin sielläkin. Kun yleensä en kotona kiroile vanhempien kuullen..

Se on keskiviikko taas Keskiviikko 23.11.2005 12:46

Taas aamulla piti herätä kouluun klo 7.15. Ku kello soi niin sammutin sen ja jatkoin unia. Viiden minuutin päästä avasin silmät ja mietin paljoko kello oli. Katoin kännykästä. Kello oli jo 7.20 ja klo 7.30 koululla on aamupala ja klo 8 alkaa tunti. Ensimmäiset ajatukset oli herätessä: Eih, taas kouluun. Nousin hitaasti istumaan sängyn reunalle. Yhtäkkiä tuntu ku joku olis huitassu halolla päähän. "Aih, mulla särkee päätä". Olo oli niinku olis pahaki kankkunen.. :/ Olin koko yön joutunu nukkuessani hengittämään ja haistamaan sitä vahvaa ja todella pahalle haisevaa silikonia, jolla oli peitetty nurkassa oleva rako.

Ja sitte eiku jumalattomassa päätauissa kouluun terveystiedon kokeeseen..
Piti kirjoittaa essee nuorten terveyteen liittyen. Toivottavasti se meni hyvin. :)

Kitaratunnit ope perutti tänää.. Hmh. Harmi. :/

Illalla räpsittiin kaiffarin kans uusia kuvia ja laittelin parhaimmat galleriaan. Ei kait tässä sen kummempia tänää..

Ah, mikä tuoksujen päivä!Tiistai 22.11.2005 20:50

No niin. Nyt sitten pitäis taas jaksaa sen verran näpytellä että sais tänne taas jotain juttua.. Noh, mitähän tässä selittäis?

Päivä meni taas siellä koulussa istuessa klo 8-16. Sain tehtyä tänää siitä orientointi tehtävästä peräti jo puolet. Perjantaina palautus. Koulun jälkeen sitte soitin meijän asuntolatalkkarille, että tulis korjaamaan meijän huoneesta minun nurkkauksen kun sieltä oikein tuulee kylmää ilmaa sisälle! EI tahdo olla aamulla niska jumissa. Noh, talkkarihan sitten tuli käymään juuri kun olin huonetoverini kanssa suihkuteltu dödöt yms mielenkiintoiset hajut. Talkkarin ilme oli aika näkemisen arvonen! :D Noh, eipä sillä talkkarilla ittelläki oli niin vahvat axet ettei kellään.. Yritäppä sitte siinä vieressä seisoa ja selvittää että mikä oli ongelmana ku henkeen menee axet. :D Noooooh, talkkari sitte peitti sen parin sentin raon siitä seinästä silikonilla ja vasta ne hajut siellä huoneessa oliki! :) Jooh, sitte päätin kaverin kaa et lähetäämpä lenkille ku alko jo päätä särkemään niiden tuoksujen takia..

Hhohhoijaa, mutta ny pitää lähteä sinne lenkille...

Ensimmäinen merkintä päiväMaanantai 21.11.2005 19:39

Tänää on ollu suorastaan aika rasittava päivä. Oli taas koulua (niinku yleensä maanataisin tahtoo olla) ja en olis millään jaksanu nousta, saatika sitte, että pitäis vielä koulussa istua 6 tuntia :S, mutta tätä tämä minun arki on. Koulua, koulua. Tuntuu ettei muuta elämää kohta olekkaan. Pitää tehdä jotain todella rasittavia ja ärsyttäviä tehtäviä vapaa-ajallakin. :( Mutta kyllä silti pidän tuosta koulusta jossa olen tällä hetkellä. :) Kyllä se siitä ajan mittaan helpottaa :) Ainaki toivon mukaan...

Ajattelin nyt ottaa käyttöön tämän päiväkirjan. Tosin saa nähdä, että jaksaako kirjottaa joka päivä. Tuntuu aika hassulta tänne näpytellä jotain. Kiinnostaako oikeesti kenelläkään lukea mitä tyypit kirjottelee? Noh, toivottavasti joitaki ainaki. :)

Ääh, mut nyt meen. Ei tuu oikein juttua...

- Vanhemmat »