IRC-Galleria

_lintu_

_lintu_

https://myspace.com/havenforyou/music/songs

Selaa blogimerkintöjä

perjantai muiden joukossaLauantai 07.08.2010 00:44

niin, asiakkaat ostaa kaljaa, sidukkaa, sipsejä, karkkeja ja lähtee lystin pithoon, onhan nyt perjantai. Ite istun kassalla 15.30-21.15. Kämpillä ei oo kukaan vastassa, vaan hiljaisuus ja tyhjyys. Tätä se elämä on. Seurana vain tietokone. Aamulla taas töihin klo 7.30 ja aina sinne 15.30 asti. Pitkä päivä. En millään jaksaisi huomista. Ahdistaa koko aamuvuoro kun oon valvonu viime aikoina niin myöhään ja nukkunu ainaki 11 asti. Miten jaksan nousta ennen klo 7?? Ja miten jaksan 8 tuntia töissä. :S Harvoin noin pitkiä päiviä ja lauantai vielä! Huoh...

Eläkää onnellinen vuosi 2010Perjantai 01.01.2010 19:07

Joo, maailmanloppua odottelessa.. Meikän uuden vuoden bileet meni vähän mönkään, mutta pääasia etten ollu yksin.

Vuosi 2009 meni ihan päin helvettiä sitte loppujen lopuksi. Ihan samalla lailla meni vuosi 2008. Joten vuoden 2010 vuoden loppua odotellessa.. Oon vaan jotenki nii väsyny tähän kaikkeen. En tiedä mitä radikaalia sitä tekis, et jos sillä tää elämän raide vähä vaihtuis.. Meikä angastaa ku muilla oli kivaa ja hauskaa ja ei tarvitse olla yksin.

Noh, pitäkää toisistanne huolta ja pysykää terveinä. Nähdään taas.


-lintu-

Mun sydämeni tänne jääKeskiviikko 30.12.2009 16:09

Mun sydämeni tänne jää
Kun aika on mun mennä pois
Syystuuli vaan soi lauluaan
Kuin kaiken tietää vois

refrain2:
Mun sydämeni tänne jää
Aina asuinpaikalleen
Vaik' itse saan vain viivähtää
Kesäiltaan viimeiseen

Kun mennyt oon, niin kuulet
Vain kuiskeen rantamainingin
Jos uskot enemmän, kuin luulet
Siinä sua tervehdin

refrain:
Sä kevään näät taas kerran
Ja kuulet laulut lintujen
Jos herkistyt ees hetken verran
Silloin ymmärrät sen

refrain3:
Mun sydämeni tänne jää
Se lähelläsi aina on
Sen tavoitat, jos haluat
Vaik' maa ois lauluton

refrain2
Mun sydämeni tänne jää
Aina asuinpaikalleen
Vaik' itse saan vain viivähtää
Kesäiltaan viimeiseen

Aurinko älä nouseSunnuntai 27.12.2009 17:18

"Mä taivuin kun yö vaihtui aamuun,
mä itkin en osannut muutakaan.
En tahtonut uskoa, mutta mun sydän luki sun ajatuksia.
Mä pyysin vain yhden vastauksen,
vaan yhtään vastausta saanut en.
Miksi aina sydän uhrataan,
miksi sydän uhrataan?

Huuhtoudun pois vajoan.."

(Jaarli Padington)
Nii, elikkä meiän tekemä leffa Portinvahti on julkaistu sivulla www.finfilms.net Sieltä löydätte etusivulta listalta leffan. Käykäähän kattoo ku on aikaa ja antaakaa mulle ees sitte palautetta. :) Voin nyt jo sanoa että äänenlaatu ja näyttelijäsuoritukset on ihan syvältä mutta käykää kattoo jos kiinnostaa.


Elikkä www.finfilms.net

Mitähän tästä päivästä tulee? Keskiviikko 04.01.2006 11:00

Tänää taas herätys klo 7.10 ja kouluun klo 8. Tänää on koulua sinne klo 16 asti. On pitkä päivä. Meil oli heti aamusta anatomia ja fysiologian koe. Kröhöm. En ollu mistään vastauksesta 100 % varma. Ihan hävettää ku olin lukenu niin huonosti. :/ :( Opettaja kuitenki sano et "ihan hyviltähän ne kokeet näytti." Jooh.. Niin kenen kohalla?

Nops, mut meil on täs tämmönen 45 minuutin hyppytunti kai. Eipä näy opettajaa...

Jooh, elikkäs. Koulupäivä meni hitaasti. Koulun jälkeen kävin kylällä.. Eipäs muuta.

moips

Hmm.. Olenkohan tulossa kipeäksi? Tiistai 03.01.2006 16:55

Jooh, herätys oli klo 7.20. Eilen illalla aloin nukkumaan joskus ennen klo 22 ja nukahdin samantien. (joka on todellakin ihme!) Aamulla sitte heräsin melko pirteänä. :) Kävin aamupalalla ja sitte klo 8 kouluun.

Siinä klo 10 maissa alko kummasti väsyttää, paleltaa.. Myöhemmin näköki alko huononeen etten nähny ees taululle. Silmät kai jotenki vetisti tai jotain. :/ Hmh. Nytki paleltaa ja meinaa särkeä päätä. Onneks koulu loppuu tunnin päästä niin pääsee asuntolalle ja mittaan kuumeen. Tänää pitää jaksaa lukea anatomiankokeseen joka on huomenna heti aamusta. :S

Nyt kuitenkin jatkuu ammattiaineentunnit.

Pitää mennä.

Moip!

Vuosi vaihtuu Lauantai 31.12.2005 22:06

Se on sitte viiminen päivä vuotta 2005. Huomenna herätessäni on vuosi 2006. Hmm.. Mikähän olisi minun uuden vuoden lupaus? Ootko sinä tehny uuden vuoden lupausta? Olen uuden vuoden siis Ivalossa kamujen kaa vähän humputtelemassa.. :D

Mutta nyt täytyy lähteä tekemään ensimmäinen drinkki... :D

Onnellista Uutta Vuotta 2006 kaikille! :)

Palaillaan taas ensi vuonna astioille. ;)

Takas suureen kaupunkiin! :D Lauantai 31.12.2005 01:56

Jeps eli, tänää aamulla äiti potki minut ylös klo 14 ja mulla oli aikaa 40 minuuttia nousta, käyä suihkussa, pukea, pakata, meikata ja syödä. Ihan hyvin kerkesin. Isä tuli klo 15 kotiin ja sitte lähettiin kohti Ivaloa. Ivalossa sitte illalla olin hieman viihteen puolella.. :D Eipäs muuta.. Menen tästä nyt tuonne porukoiden sekaan. :D

Moips!

Kuolema Tekee TaiteilijanTorstai 29.12.2005 01:41

Tänään siis heräsin taasen siinä klo 14 aikoihin, koska oli taas herätys päällä. En tahdo taas millään saada unirytmistä kiinni. En saa unta yhtään aikaisemmin vaikka heräisin klo 6 aamulla. Miksi pitää olla huonot unenlahjat? Pistää ketuttamaan ku silloinku pitäis nukkua ei saa unta ja sitte kyllä pilkkii ja haukottelee ku ei missään nimessä sais! ARGH!

Tänään minulla on ollut hieman huono päivä. Herättyäni meenasin kataa tuopillisen vettä syliini, lenkillä käydessä koiran kans sähläsin ja koira pääsi karkuun. Onneksi koira tuli kuitenkin kiltisti takaisin muutaman minuutin viheltelyllä ja huutelulla. Sitte on särkeny päätä jo viidennettä päivää putkeen, saunassa käydessäni meenasi mennä taas vaihteeksi shampoota silmään, saunan jälkeen hiukset oli niin takussa etten meenannu saada niitä selviksi, nettiin tullessani galleria bugitti ja vihdoin ketutukseni purkautui.

Myös yksinäisyys tekee kepposiaan. Aina haaveilee ja toivoo että: voiku mulla olis oma kulta! Mutta onko sitte kuitenkaan valmis jakamaan "elämänsä" jonku muun kanssa? Tai että onko valmis siihen että osaisi järjestää aikaa myös omalle kullalle? Pystyykö siitä luopumaan että ei enää kattele muita jätkiä tai että ei voi enää mennä ja tulla niinku itte haluaa vaan pitää ilmottaa toiselle missä on ja koska?
Ehkäpä pystyy, jos rakastaa toista ihan tosissaan. Ainahan toinen voi sanoa että rakastaa, mutta mistä tietää onko se totta vai pelkkiä sanoja?

Mitä itseasiassa rakkaus on? Välittämistä, luottamista? Vaikea asia pistää paperille. Ehkäpä olen hiljaa, koska en tiedä itsekkään mistä puhun..

Taidan nyt kuitenkin mennä..

P.S. Ja tämä teksti sai nimensä sen mukaan mikä biisi minulla soi kirjottamis hetkellä. Eli Nightwishin Kuolema Tekee Taiteilijan. Mahtava biisi. Yllättävän helppo soittaa pianolla. :)