IRC-Galleria

On iha hiton tylsää, ei pygee liikkuu, eikä syömää, ei jaksa lukee tenttii, ainoo mitä voi tehä on piirtää ja dataa peiton alla. Nyt aattelin siirtyy dataamiseen, kun must alkaa tuntuu et jos ihminen piirtää kuumeessa ja horroksessa mitä mieleen juolahtaa, pääsee jotenkin ihan liian lähelle jotain mielensä perimmäisiä totuuksia. Alkaa tulee tämmösii kuvii.

Kelatkaa et jos mä oikeesti oon joku massamurhaaja, joka ei viel ite oo vaan tajunnu sitä. Jossain syvässä hypnoosissa, kun kaikki turha rihkama mielestä on siirretty syrjään sen vast hogais. Kaikki mistä nykyään pidän, ystävät, koulu, duuni, piirtäminen, kaikki ois vaan turhaa irtomatskuu mun pohjimmaisen minäni, eli psykopaatin hullun joka haluu tunkee puukkoi lapsian päähän, edessä.

Hitto Jaffaki loppu, tuokaa lisää, mä alan koht vaipuu tohon transsii, ja sanon vaan et mul on tääl himas puukko ja naapuris asuu lapsii. Toisaalta piirsin tänään myös lenkkarin, lähenköhän mä sittenki lenkille. Oon niin kuumees, ei voi tietää. Lopetan piirtämisen ku oon viel järjissäni.

Ja siirryn tekee näit kuivaakin kuivempii kyselyit. Siis vittu nää on kuivii. Onneks Josh Martinez on hyvää. (Tähän väliin muuten ilmoittaisin, et jos se Slug ei ala koht näyttää naamaansa tääl vertsus päin ni alan harkita tota Joshii, sekään ei oo ollenkaan paha)


Valitse joku artisti, ja vastaa esitettyihin kysymyksiin kyseisen artistin biisien nimillä:

1. Sukupuolesi?
-Women Loving Women

2. Mikä on suurin unelmasi?
-Uphill Climb

3. Mitä inhoat?
-Opposite Of Fair

4. Millainen fiilis sinulla nyt on?
-Bring on the summer

5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
-Fiesta

6. Mistä asioista pidät?
-Megaheat

7. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/tyttö-/poikaystävällesi?
-Take it Easy

8. Missä haluaisit olla?
-Another Day

9. Kuvaile elämää?
-Time Alone
-Come and Gone

10. Kuvaile itseäsi?
-One More Sucka

11. Mitä sinä haluaisit juuri nyt?
-Just A Dood

(Josh Martinez)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.