IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät


Uudet perhemuodot tuottavat pikku ongelmia sakastin puolellakin [saati sitten sen ulkopuolella sukututkijoiden keskuudessa]. Mies tilitti Tuomiokirkon papille:

- Kaikki alkoi, kun menin naimisiin. Vaimollani oli aikuinen tytär, josta tuli tytärpuoleni. Isäni tuli vierailulle ja rakastui häneen. Tytärpuolestani tuli myös äitipuoleni.

- Vaimoni sai pojan. Siitä tuli isäni lanko, koska se on isäni kanssa naimisissa olevan tytärpuoleni velipuoli. Koska poika on äitipuoleni veli, se on siten myös setäni. Myös isäni vaimo sai pojan. Se on veljeni, vaikka samalla olen myös sen ukki - onhan se tytärpuoleni poika.

- Vaimoni on minulle mummo, äitipuoleni äiti. Siitä seuraa, että olen oman vaimoni lapsenlapsi. Ottaen huomioon että olen naimisissa isoäitini kanssa, en ole ainoastaan vaimoni puoliso vaan myös itseni isoisä.

- Siksi ahdistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.