IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 12:21

Vili meni sitte eilen jo mummulle:) <3 Oli yö menny kuulemma hyvin ja aamusti nauranu kakkat housuissa siel matkasängyssä :D<3 Äitin poika<3 :D Jooh... pian lähretään sinne ideaparkkiin.
Vittu ku ei ollu yhtään ehjiä sukkiksia..olisin hameen laittanu. Ja näihin jalkoihin ei vielä hametta voi laittaa ilmankaan :D tyhjenis koko parkki :D Joops, mut nyt laittamaan itteeni kuntoon.
Vili, äiti rakastaa ja tulee tänään hakemaan!!! <3<3<3

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 16:09

Vois mennä ulos, on niin kiva ilma taas :) Vili menee ehkä sittenki jo tänään meen äitille yöks.. hui<3 Jos sit huomenna haettas se.. Suunniteltiin vähä et mentäs hakeen ideaparkista no, topille vaatteita mut lähinnä palloja :)) siis pallomeren palloja :) ollaan vilille sellastaki kyhäämässä :D kaverilla on jo
uima-allas ja
pomppulinna :D sitte vielä se
pallomeri ja sit sellanen
kiipeilymaja-juttu-hommeli,josta tulee liukumäki alas ja sit sisältä sellanen palomiehen liuku-tolppa vai mikä onkaa :D sellasii kaikkii täs suunnitellaa tolle apinamiehelle:D
Joopsis... nyt tekis mieli istuu terassilla ja nauttia yks perhekalja ;D

On tyttöjä ja on poikiaPerjantai 30.05.2008 01:32

Kaksi vauvaa istui pinnasängyissään, ja toinen huusi toiselle,
"Hei olek sää pieni tyttö vai pieni poika ?"
"Emmää vaan tierä," toinen vauva vastasi kikattaen.
"Mitä sää oikei tarkotat, ettet sä tierä?" ensimmäinen vauva sanoi.
"Mää tarkotan etten mää tierä mistä sen oikein voi erottaa," vastasi toinen vauvoista.
"Mää tierän" sanoi ensimmäinen vauva ylpeänä, "Mää kiipeän sun sänkyys ja tarkastan."
Hän onnistui kuin onnistuikin kiipeämään toisen vauvan pinnasänkyyn, sitten hän nopeasti katosi peiton alle. Parin minuutin kuluttua hän tuli takaisin näkyviin leveä virnistys kasvoillaan. "Sää olet pikkuinen tyttö, ja mää olen pikkuinen poika," hän sanoi ylpeänä.
"Sää olet aina niin älykäs", imarteli tyttövauva, "mut mistä sää oikein tierät?"
"Se on oikeesti ihan helppoa", vastasi poikavauva, "sulla on vaaleanpunaiset sukat ja mulla on siniset."

:D:D:DD HEH!

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 23:27

Nälkä... mut ei oikee tee mieli syödäkkää mitää..plaah.. Vili on nukkunu pian jo tunnin ja Topi lähtee kohta töihin. Jään taas yksin..no,okei, pääsee nukkumaan pian mutmut.. iha tylsää.
Olin reipas taas tänää ja leikkasin nurtsin:) Käytiin pari kertaa vaunutteleeski ja sit tutkailtii tota nurmikkoo enne leikkuuta tos takapihalla :) On ollu kyl tosi kiva päivä:)
Nii ja ostettii päiväl jätskit tost kaupast ja ny lens paska sit sillee ettei ikänä :S joo... okei.. toi tieto riitti =D

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 16:40

Ulkona on hirmu lämmintä :) ah! kesä<3 Nyt ku sais viel puhallettuu ton Vilin uima-altaan ja täytettyy sen,ni vois pitää allasbileet Vilin kans :)) se on sellanen vesipetopoika että<3 Nii ja juu, Vili sai pomppulinnanki ...iskä halus ehkä enemmän.... =D

Vili pääsee lauantaina mummulaan yöks :) (siis mun äitilleni) ...ihan jännittää jättää se Poriin asti..hui! :)
no voi vith... joku PiiPaa-auto meni tosta täysillä ohi pillit huutaen.. jos se herätti Vilin ni saa maistaa äitin kädestä perkele! :/
....
....
okei...hiljasta ainakin vielä:) ei tainnu herätä.hyvä. ja toi toinen auto,mikä tosta meni,ni se ei sentään huudattanu niit pillejään:) hyvähyvä. Kai tääl taas palaa sit joku mettä.. on siin kans..olisko jo kolme vai neljä kertaa täälläki joku mettä palanu tän kesän aikan.. JA KU KESÄ EI OO VIÄ KUNNOLLA ALKANUKKAA! että näin.

Vilin yöTorstai 29.05.2008 13:55

klo 19 nukkumaan ja sammukin melkein heti
klo 07 joi maidon ja nukahti takaisin
klo 10 alkoi poju heräileen sieltä sängystä... :D <3 IHANA POIKA <3

stooriaTorstai 29.05.2008 01:30

enää pari ajokertaa (ja ajolupa,lääkärintodistus,60euroa sekä passikuvat poliisille) ni tää tyttö voi varata ajan teoriaan :)
haha...tuskin ikinä pääsen läpi mistään ihmee teoriasta :D ...ne on niin himmeitä ne kaikki jutut et meen varmasti jokaseen "höpöön" :D oon niin tyhmä..ja sit ku en koskaan "jaksa" lukee loppuun asti mitä oikeestaan kysyttiinkään,ni siinä se sit oli:D no,koitetaan :D

okeiokei...täytyy ny saada noi hommelit tonne poliisillekki eka..mut äh, se vaan on niin ylivoimanen juttu varata lääkäriaika, mennä passikuvaan ja antaa poliisille 60euroo... ja sit viä venat joku 2 viikkoo et ne ehtii sen ajoluvan saamaan siihen kuosiin et pääsen edes sinne teoriaan :D

tänää oltiin muute radalla.. ihan himmeetä menoo :D:D meit oli iha loisto poppoo :D ope,rami ja antti sekä tietty mä... ei jestas.. :D:D no,ihan kivaa oli ja selvittiin kaikki hengissä, vaik toi antti ny onki vähä on/off kaveri ;) ja mä hei suoriuduin hienosti! :) nyt voin sanoo et osaan ajaa autoo vaik en nyt mestari olekkaa (enkä tuu olemaan) :) Jee! :D

Viliki muute simahti tänää taas heti seittämä jälkee...iha tylsä tyyppi... sit se tietty huutaa yöllä maitoo jo joskus kahden aikaa..kivakiva.. no, onneks jatkaa siit tietty uniaan viel :) Mun poju<3
ja masuasukki tekee tälle äipälle joka päivä ihan kamalan olon <3 kiitos siitä<3

tässäpä funtsein et koskakohan oon viimeks ollu ulkona..siis tuulettumassa.. enkä ny meinaa et siin tarttis olla alkoholii mukana,mut siis ihan vaikka kahvilla/syömässä/kylässä/piknikillä/aurinkoo ottaas/yms. kavereiden kanssa.. siis näitten "vanhojen" kavereiden.. on siitäki aikaa meinaa.

Juu...olisko taas iltaturinat tässä =)

K-18 !Tiistai 27.05.2008 15:56

Kiihotun kun sormesi vaeltelee pitkin runkoani ja hierot tappiani. Ota minut aina mukaasi, älä jätä tai vaihda...
T: oma rakas kännykkäsi

Tule luokseni, ota housut pois ja istu päälleni. Nauti kunnes saat tyydytyksen
Rakkaudella pyttysi!

Minua halutti, tahdoin tehdä sen. Menin Esson nurkalle, avasin vetoketjun, otin sen esille, ravistelin sitä. Nautin siitä. VITTU! Poliisit!
Heitin sprayni pois.

Olit meillä, tarjosit sitä minulle, ensin en uskaltanut, mutta sitten otin sen suuhuni ja tunsin miten vaahto virtasi suupielilläni AAAAHH!
Kyllä olut on poikaa

Sä annoit väliin huulien,tunsin saavani kokonaan sen. Mä yskin ähkin punastuin ja melkein siihen tukehduin. se oli kokemus ihmeellinen,kun sain tupakan ensimmäisen

Sinä pumppasit ja pumppasit,eteen ja taakse,tasaisin vedoin.se kovettui ja kovettui kunnes se oli kova ja sileä.
Vihdoinkin pyöräni renkaassa on ilmaa!

Olen ovea vasten. Tulet, työnnyt sisääni. Kuulumme yhteen. Käänsit, väänsit. Minä valitin ja naritin.. viimein avauduin ja laukesin...
Olenhan ABLOY

Olen kuullut ennustettavan,
että bensan hinta saattaa syksyyn
mennessä nousta litralta jopa
€ 1,90 :een!
Haluatko, että bensan hinta laskee?
SE ON MAHDOLLISTA!
Sen puolesta on toimittava NYT HETI ja viisaasti!

Viime vuonna esitettiin mm., että: « Älkää ostako tiettynä päivänä lainkaan bensaa!»
Öljyfirmojen johtajat nauroivat, sillä he tiesivät, että maanantaisin ostamatta jätetty bensa ostettaisiin kuitenkin tiistaina.
Tästä saattoi olla heille hiukan haittaa, mitään merkitystä kokonaisuudelle ei ollut.

Joku fiksu on keksinyt idean, joka saattaa toimia,
JOS TODELLA HALUAMME.
Lue vielä hiukan eteenpäin ja toimi kanssamme, jotta se saataisiin toimimaan!

Bensa myydään tänään noin
1,50 € / Litra
Tiedämme kaikki, että isot öljyfirmat tekevät mahtavasti voittoa kustannuksellamme

Muistelkaapa, mitä sanottiin, kun hinnan aikoinaan anneettiiin nousta lähelle Euroa. Silloin väitettiiin, että öljy on maailmasta loppumassa. Tänään ei edes väitetä, että öljy loppuu – öljyä on käytetettävissä enemmän kuin 35 vuotta sitten. Silloin bensa maksoi 0,20€ litra.

Meidän täytyy toimia agressiivisesti ja näyttää, että kuluttajat voivat hallita markkinoita. Että asiakas saa olla oikeassa!
Ainoa mahdollisuus saada hinnat laskemaan, on lyödä öljyfirmoja sinne ainoaan paikkaan, missä se tekee kipeää: lomapakkoon!
VOIMME TEHDÄ SEN!

MITEN?
Kun kerran kaikki tarvitsemme ajokkejamme, emme voi jättää bensoja ostamatta..
Mutta voimme vaikuttaa hintaan:KUN TOIMIMME KAIKKI YHDESSÄ niin
saamme aikaan HINTASODAN!!!

Ehdotamme seuraavaa ideaa: Emme kukaan koko loppuvuonna
OSTA ENÄÄ LAINKAA BENSAA 2:lta johtavalta yhtiöltä: NESTEeltä tai SHELLiltä

Ajatelkaapa!
Kun 2 suurinta öljy-yhtiötä eivät enää onnistu myymään bensaa, täytyy niiden pakon edessä laskea litrahintaansa. Tämä johtaa välittömästi hintasotaan ja muiden on seurattava.
Mutta, jotta saavutamme toivotun tuloksen, täyttyy meidän tavoittaa ja vakuuttaa satojatuhansia NESTE- ja SHELL- asiakkaita. Ja kaikkien toimia johdonmukaisesti.

Kun jokainen ja taas jokainen kopio tämän sanoman seuraavana päivänä 10 tutulleen, olemme liikkeellä YHDESSÄ VIIKOSSA 300 MILJONAN ihmisen kanssa, hintasodassa öljyfirmoja vastaan!
(jonkun pitää tietysti kääntää tämä siinä välissä saksaksi ja englanniksi)

KYLLÄ, ME VOIMME VOITTAA, MUTTA…
On ehdottoman
TÄRKEÄÄ
ostaa bensamme tästä eteenpäin
MUUALTA
kuin
NESTEEN tai SHELLIN ASEMILTA
saavuttaaksemme tavoitteemme.
Siksi ERITYINEN pyyntö,
VÄLITÄ TÄMÄ VIESTI ETEENPÄIN
Voimmeko laske varaasi…?

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 01:30

kainalot kutiaa perkele,muttei voi raapii ku seki kutittaa (kutian kainaloista) ... aaaargh! sekooooooon!!!!!