IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kavereita hukassa...Sunnuntai 27.04.2008 14:27

Nii sitä tajuaa, että minne ne kaikki kaverit on hävinny vuosien saatossa? onhan niitä onnex muutama tärkee pysyny matkassa, mutta ei niitäkään voi olla aina ruinaamassa..Nyt kun on sellainen elämäntilanne ja olo että tarviis "kanssasisarten" juttuseuraa ja seuraa niin tuntuu että kaikilla on "oma elämä"..Tää olis pitäny tajuta jo varmaan 7 vuotta aiemmin, että olis pitäny kiinni niistä kamuista mitä oli vaikka perheen myötä ne lähti kaikkoamaan...Onhan se toki toi mies...mutta eihän miehet tajuu naisten juttuja =D ja ko silläkin on tässä varmasti omat miettimisensä niin olis kiva jauhaa välillä jollekkin muulle..tai sit jauhaa jostain ihan muuta että sais muuta ajateltavaa...

Hei.Olen Mammu ja olen nettiaddikti.Torstai 24.04.2008 16:41

Näin se vaan on..Meidän netti ei ole toiminu sunnuntain jälkeen ollenkaan,niin voi elämän käsi kuin vaikeeta on ollu..Tää on ollu tosi hyvä herätys siihen mitä kaikkea muuta onkaan kun kone<3 tänään ehkä saadaan piuhat taas kuntoon..Valitettavasti(kko?)=D

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 15:54

Lurun arvostelu: Hyvinrakentunut ryhdikäs uros,kookkaampaa sorttia. hieman pitkä kuono-osa muuten hyväilmeinen pää. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Kaunis ylälinja. Rintäkehä sa vielä syvetä tällä hetkellä hieman ilmava. Erittäin hyvälaatuinen karvapeite, kauniisti kunnostettu. itsevarmat ryhdikkäät liikkeet. Lupaava!

Laatuluokka JUN ERI,
Kilpailuluokka JUK2
Parasuros 3

Arvosteli veli-pekka kumpumäki, Kiihtelysvaara 13.4.08


Mamma on NIIIIIN onnellinen <3<3<3<3<3<3<3<

terkuin Mökö..Perjantai 11.04.2008 12:01

Huomenta!

Tulin eilen tänne uuten kotiin seitsemän maissa illalla ja lähdin heti tosi reippaasti tutustumaan uuteen kotiin. Maria-mamman tunnistin heti kun hän kävi mua kttomassa monta kerta entisessä kodissani niin oli turvallinen olo. Illan touhusin Lurun kanssa ja söin reippaasti iltapalan ja kymmenen maissa käytiin nukkumaan. Nukuin omassa pedissäni viiteen asti ,mutta sitten isin kello soi ja heräsin ja halusin siirtyä äitin viereen, siinä oli niin hyvä ja lämmin nukkua. Nukuttiinkin sittne kahdeksaan asti.
Luru pitää minusta hyvää huolta. Pesee pyllyä ja puhdistaa korvat, nyt tänään ollaan jo hippaakin leikitty kovasti. Välillä mua ärsyttää ko se tulee koko ajan mun lähelle ja annan sen tuta mun naskalihampaat =D ikävöiny en ole vielä ollenkaan. Ehkä siksi kun täällä on tuttuja hajuja ja Luru on mun kaverina.
Tuukka-poijan kanssa on kiva leikkiä. sSe tykkää minusta kovasti ja minä juoksen aina iloisena sen syliin, olenhan sen "syntymäpäivälahja" ;) Vaikka olikin vain tuuria että mun tänne tulo sattui juuri syntymäpäiväksi.
Isi teki mulle ja Lurulle hienon portin olkarin ja keittiön väliin..kävin jo vähä maistelemassakin sitä =D ja isin varpaita oli myös kiva maistella ja kokeilla mun hienoja hampaita niihin...ei se onnex suuttunu,ko en kovasti purrut =D

hauskaa päivää teille kaikille! mie jatkan tutustumista uusiin paikkoihin=)

Terveisin kinhoney`s Attento Amore eli kavereiden kesken Mökö

7vee-bailutKeskiviikko 09.04.2008 01:04

huomenna ne sit olis...7vee bailut =) virallinen päivä tosin vasta torstaina...toiveet ei ole pojalla isot, enempi odottaa sitä touhua kavereiden ka ko lahjoja...outoko?

Torstaina sit perhemme kasvaa...voi kuinka hitasti nää viimeset päivtä menee =)

enää 11 yötä <3Maanantai 31.03.2008 00:10

Tänään olin Saaran luona pesemässä pentuja<3 kyllä ne on vaan niin söpöjä ja mököstäkin tuli jo ihan koiran näköinen <3

asuntoautoa?Keskiviikko 26.03.2008 08:59

Nii...elikkäs kesällä mielittäs asuntoautoreissulle pohjoiseen...jos jolla kulla tiedossa asuntoautoa kohtuuhinnalla niin huutaa hep!=) aj auton ei tarvi olla ihan täällä joensuussa vaan vaikka esim pohjoisempana.=)

[Ei aihetta]Tiistai 18.03.2008 00:06

no nyt se on sit varattu :) elikkä meille tulee vauva 10.4 =) Tuukan syntymäpäivänä =)

On kuin talsisi liisterissä..Maanantai 17.03.2008 17:48

Joo..kyllä 18. vapaapäivän jälkeen tuntuu tahmealta tää työnteko..no jos se tästä lähtee taas käyntiin..illalla pentusten rotinoille!!<3
ei se niinkän pulma mut pitää tarkkaan miettiä kuitenkin...alkaa kuppi kallistua ottamisen suuntaan vahvasti =)