IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

+45ºCMaanantai 03.12.2007 03:06

Ei mitaan kiva eilen. Mentiin CDE:een shoppailemaan Janneken ja Nickin kanssa. Lahdettiin kahdeksan bussilla. Bussi oli ihan taynna ihmisia, kaytavallakin seiso ihmisia kylki kyljessa. Seisottiin sitte koko matka ja kun vihdoinkin paastiin CDE:een Nick ja Janneke ei halunnu ottaa taksia kun kerran halvemmalla paasee ku ottaa bussin. No, kyselin siina sitten etta tietaako ne minne pitaa menna tai minka bussin ottaa? Nick, mies matkassa, oli heti etta kylla joo. Otetaan vaan seuraava bussi ja jaadaan keskustassa pois. Paastiin kylla keskustaan, mutta vasta kolmen bussin kautta... ¬¬

Shoppailtiin sitten kaikenlaista, kenkia ja housuja ja paitoja ja mita nyt mieleen tuli. Oli oikeen kiva paiva muuten paitsi etta oli +45ºC LAMMINTA EIKA TUULEN VIRETTAKAAN PUHALTANU! En oo ikina hikoillu, saatikka juonu vetta niin paljon kun eilen. Hiki virtasi jatkuvasti ja todella epamukavaa.

Otettiin viiden bussi takasin Sta Ritaan. Sekin oli ihan taynna, koska jostain kumman syysta kaikki yobussit CDE:sta Sta Ritaan oli peruutettu. Eli kaikki tyossakayvat ihmiset joutuivat ottamaan just taman bussin. Saatiin onneksi istumapaikat ko lahdettiin terminaalista. Saatiin kylla odottaa todella kauan etta kaikki ihmiset saatiin sisalle bussiin. En oo ikina nahny niin paljon ihmisia samassa bussissa. Se oli tuskaa.

Illalla oli koulun paattymis- ja valmistujaisjuhlat. Sielta mentiin 15-vuotissynttareille (mitka on edelleenkin todella iso juttu taalla) ja tanssittiin puol neljaan asti yolla. Oon vielakin shokissa siita, etta pojat osaa oikeesti tanssia taalla, ja ne viela tykkaa siita! O_o Ja niin tykkaan minakin! :D Menetin varmasti kaikki ylimaaraiset nesteet eilisen aikana mita kehossa oli!

Toinen kuuma paiva tanaan. Piti menna Asuncioniin, mutta ongelmia ongelmien peraan, joten se siita sitten...

Chau!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.