IRC-Galleria

_norsu_

_norsu_

sosiaalinen itsemurha

[Ei aihetta]Lauantai 13.05.2006 11:02

eäähhh.. vitun huono olo, heräsin justiinsa älyttömään päänsärkyyn, sit juoksen alakertaan kattoo onks meil mitn särkylääkkeitä. no vittu ole tietenkään.. jotai mitä piti juoda, oli niin hiton pahaa että ja nyt maistuu menttoli suussa, päähän sattuu ja väsyttää mua uni ei tuu ennen ku särky on lähteny. paketis luki et puoles tunnis pitäs alkaa vaikuttaa.

äiti ja pikkuveli lähti laivalle jo ajat sitte. kuudelta ne tais mennä, eli ovat about terminaalissa ehkä nytte. saan ehkä tupakkaa mut en hirveemmin usko. en ite lähteny mukaan ku ei huvita riidellä taas koko päivää turhista asioista.

kukaan oo ees irkissä tähän aikaan. mitä on tapahtunu ihmisille jotka ennen irkkas 24/7 ?! nykyään kaikki vaan idlee ja quittaa maks. aikasin. -.- ennen saatto hyvinki olla niin et jotku oli parikin päivää online ja kirjotti koko ajan jottai.. mahtaa käydä unirytmille sellane vähäc.

jännä kun on jotenki ihan helvetin krapulainen ja sellane huono olo vaikken ottanu ku huikan aksun mansikka siideristä 8D soli pahaa ;< tekis mieli lähtee tupakalle mut ulkona on niin helvetin kylmä ku täs huoneessaki jäätyy jo. taino kylmä ja kylmä, varmaan joku +12 tuol on.. emmää tiiä, ku oon liian laiska kävelee kattoo mittarista.

ui nyt se lääke alko imeytyy :) tuntuu ihan taivaalta ku pää alkaa jo tuntuu normikokoselta eikä satu niin hirveesti. mistäköhän päänsärkyki johtuu. varmasti jostai rasituksesta tjsp.

jotenki on taas jaksanu kuunnella avainta paljon, ku ei ollu taas vähään aikaan sitä popittanu. juu kuuntelen minä suomiräppiä mut vaan sitä koska sil on saatanan hyvät lyriikat. mitä sitten jos se räppiä onkin :D kiinnostaa vitusti.

The Core : Avain Feat. Redrama - Viedää Bäkkii

täs on vaan mun mielestä niin hyvät sanat, on noissa muissaki. sellasta kantaa ottavaa musaa mis on oikeesti jotai sanomaa ja ideaa, jota on hieno kuunnella eikä pelkästään sellasta mainstream-paskaa mitä jenkeistä tulee. ainaki mun mielestä on vitun typerää kuunnella jotain sellasta mis vaan huudetaan et "vittu meil on autoi, naisii ja rahaa" sun muuta skeidaa.. useimmat näistäki on "vankila-taustalta" ja niil on "huono elämä ollu" kaikkee paskaa mitä lehdet kirjottaa et ne nousis korkeemmalle.

jees.. pää on jo kunnos :) vittu tuo juotava systeemi toimii nopeemmin ku normikapselit. varmaan siks et se pääsee heti vereen ja noissa kapseleissa joutuu oottelemaan sitä et se alkaa sulaa vähitellen. tietty ne on pitkävaikutuksellisia jne.

The Core : Anti-Flag - Spaz's House Destruction Party

tässäki on hauskat sanat. voisin kirjottaa mut en jaksa. jos mulle käy joskus noin ni teen kyl iha samat :--DDD

pitäs voittaa lotossa täs lähiaikoina ja ostaa meksikon viinavarastot markuksen kans. homma on jo puoliks tehty. meil on suunnitelma. nyt puuttuu enää se lottovoitto. tuskin se niin vaikeeta voi olla, vetää pari äksää lappuun joittenki numeroitten päälle ja se o siin. mut sit vois vituttaa meksikos kännipäissään hävittää ne rahat. mut sen takia ei otetakkaa mittää vitun luottokorttia vaan käteisenä sen takii et on vitusti helpompaa hävittää yks muovilappu ku matkalaukullinen seteleitä (kai, mistä vitusta mä tietäsin.. ei mulla pankkikorttia ole eikä matkalaukullista seteleitä)

huomaa et oon viel väsyny menin siinä vähän jälkeen neljän nuq ku kyllästyin vetää kynäriä. alko boree nepittää jotai iceworldia ku owni ja kaikki quitti heti pois =/ nyyps.. minkä takia kaikil suomiservuilla kaikki pikkupeelot tulee heti vinkuu et sul o haks ja oot vidu koodr..

voisin ihan noista syistä lopettaa, koska se o rasittavaa. vetää pari hedyy ja oot sit xiit.

joo meen nukkuu ennen ku mul on koko homma täynnä jotai avautumista cs:ssästä tai meksikosta :DDD vetoon siihen et oon nukkunu vasta 3 tuntia (!) ni on ihan luonnollista että ihminen selittää sekavassa mielentilassa sekavaa asiaa.

ennen takas nukkumaan menoa meen kyl vetää aamusavut. näin ollen voin tehä sen kahteen kertaan ^^ tuntuu aina yhtä kivalta ku tuntee oikeen kuinka nikotiini virtaa vereen ja tekee asiansa. tulee sellane rentoutunu ja ihana fiilis.

The Core : Napalm Death - Scum

joku joskus sano mulle et kuulostaa ku napalmin laulaja oksentas siihe mikkiin, sekottaa vaa devariin ! skenensä paras bändi, skenen perustanut bändi myöskin kyl :DDDD

-> tupakkaa & nuq sen jälkeen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.