IRC-Galleria

_norsu_

_norsu_

sosiaalinen itsemurha

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 05:09

juu, en kirjota mitään hirveetä novellia taas. rasittaa vaan välillä tällänen. heh.. oonpa anarkistinuori ja koko maailma on mua vastaan.. läppä läppä.

ei vaa välil jaksa tämmöstä. pisti päiväl niin pahasti vituttaa että. oli pakko lähtee. nyt sit istunu himas vitun pitkään hakkaamassa jotain pasianssia läpi kun ei oo muutakaan. irkkikin sitte kusi käsiin ja lopetti toimintansa.

tuli tossa väsättyä parit lyriikat, joita tuskin näytän kovin monelle, koska en pidä itseäni kovin hyvänä sanoittajana. nauran jos tää meijän bändi-idea ikinä pääsee muuksikin ku pelkäksi ideaksi. no hyvällä vauhdilla systeemi on ainaki tulos kasaan.

jooh.. toi onki se plussa täs päiväs. no oliha aamulla ja aamuyöllä kivaa vaikkei tuo tyttö oikeen tainnu hirveemmin innostua siitä että valvotin sitä koko yön läpi. no ei voi mitään jos ei saa unta ja tahtoo jutella.

huoh.. tää on just niin tätä. pitäs vaan vetää lärvit ja antaa kaiken mennä ohi. voisin taas alkaa dokata himassa niinku jouluna. paitsi että kohta alkaa luultavasti duunit. sitte oonki kusessa ja hajoilemassa. ei vittu yhtään innostas mut on aika isot paineet päällä ku on pakko mennä ku muuten ei tuu mistään mitään. äiti flippaa ja faijan mielestä pitäs olla koko kesä duunissa. mä tahtosin olla vaan kuukauden, koska muuten ei oo millekkään muulle mitään aikaa.

ei paljoo kiinnosta olla duunis ns. paskapalkalla kasista viiteen. antaisivat mun vaan olla rauhassa. kyl mä ilman rahaaki selviän. ei se ketään onnelliseks tee.

The Core : Turbonegro - Fuck The World

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.