IRC-Galleria

_norsu_

_norsu_

sosiaalinen itsemurha

[Ei aihetta]Maanantai 30.10.2006 02:36

kiva täälläki on sitte nukkua. ei oo lämmitystä mun huoneessa, ikkunoita ei oo eristetty. arvatkaapa vaan kuinka kylmä on. kaikki kuteet vieläki päälle ja sormet ihan kohmeessa + tärisen. saan varmaan jonku helevetin hypotermian ku täällä nukun yksin..

nyt on sitte kulmaan laitettu kaks lävistystä. en muista päivää ihan tarkalleen mut tos viikolla ne ilmesty. ei oo pahemmin kipeet ollu mut teki vähän ilkeetä repii niitä oonan rastoihin. kirjotan nyt niin nopeesti ku pystyn et sormet pysyis mahdollisimman lämpiminä. oikeesti tuntuu et ulkona olis aika lämmin ku lähtee täältä ulos ku on ihan vitun jäässä.

lämmitys olis ihan hienoo.. mut siihen kestää vielä että nuo fiksaa mun patterin. kaikki muut huoneet täs vitun talossa on lämpiä paitsi _mun_.. mitäköhän mä oon tehny väärin et oon ansainnu tän kaiken :D nojoo.. saas nähä miten nukkuminen onnistuu.

hrr.. vihaan kylmiä ilmoja. ihan perseestä. kesä oli paljon kivempi ku pysty vaan chillailla eikä kukaan jaksanu koko ajan olla hengittämäs niskaan et tee niin ja näin. nyt on kylmä ja tuntuu vittuuntuvan vaan ku ihmiset pistää omia ideoitaan mun päähän. salee jotain syysmasennusta. no iha sama. oliskohan kohta jotain keikkaa jota vois mennä kattelee.. niitä ootellessa ^^

korvat on millii vaille valmiit. ainaki luulen. ehkä joskus venytän isommaks mut nyt jätän tähän vaan ja alotan septumin venytyksen :)

The Core : Raised Fist - Time For Changes

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.