IRC-Galleria

_norsu_

_norsu_

sosiaalinen itsemurha

Blogi

- Vanhemmat »

että tääki on turha hommeli.Maanantai 31.10.2005 22:34

noh vois luokitella tän "Halloweenin" huonoimmaks aikoihin. Ei tuu ees kauhuleffoja telkkarista. perseestä. nyt ollaan (vieläkin) ihan persauki eikä vieläkään oo kännykkää. onpahan netti sentään.. joskin eipä voi enää koulussa irkata ku ollaan nyt siellä puulinjalla. on btw ihan turha linja, en suosittele. av-linja rokkas ^^ zäh. kuume on tainnu tulla tai jotain. vähäcn lämpöö ainaki o. prkl.. olis kyl sinänsä jees et sit ei tarttis mennä huomen kouluun mut eipä pääsis minnekkään ulos ni sitte vituttas.

Winamp : The Doors - Break On Through (To The Other Side)

Morrison oli kyl legendaarinen. on vieläkin.

blah.. vittua nyt tekis ku on tähänki taas jaksanu vinetä, vois ottaa juissia ja jatkaa irkkaamista. jep ---> mIRC

vitutus.Sunnuntai 30.10.2005 22:45

ärsh. vituiks men.

Winamp : Arch Enemy - Silent Wars

nää otsikot on pikkuhiljaa aikas turhia.Sunnuntai 30.10.2005 16:42

noh nyt o parempi olo ku eilen ja niin eespäin. istun vaihteeks koneella irkkaamassa.
ja huomenna alkaa se puulinja. seki on niin turhaa ettei mitn rajaa.

Winamp : np. Danzig - Her Black Wings

aika tylsänolonen päivä. keksisköhän sitä mitn tänään.

prkl, huono olo :SSunnuntai 30.10.2005 01:41

hitto et on huono olo. enää ei väsytä. hävis kylmään ilmaan väsymys mut kipee olo jäi ja pahentu nyt vaan istun koneel ja tärisen niin maan perkeleesti. ei helevetti jos oon kipeä.. -_-

kokista sentään on.

Winamp : A Fire Inside - Wester

väsy..Lauantai 29.10.2005 18:36

noh mitäpä täs ny, mietin et mitä tekis tänään. taino kaikennäköstä olis mut ei oo varaa lähtee toteuttaa yhtään mitn. ei pahemmin himassakaan jaksas olla irkkaamassa eli luultavasti jossain vaiheessa lähen jonnekki.

eilinen meni vähän miten meni. oli ihan kivaa paitti loppuillasta alko tylsistymään ja vittuuntumaan. noh siitä sitte kotia ja valvoin johonki 3-4 asti. tuli heräiltyä tos kahen aikoihin ja sitte pitiki viiä toi koira ulos. nyt oonki taas vaihteeks irkkaamassa.

Winamp : Pantera - Walk

nyt on omat musat sun muut ku himas on. hirveen heikko olo ja väsynyt. jotenki helevetin krapulainen olo vaikken mittään juonukkaan eilen. voi olla siitä etten oo nyt syöny tänään mitn ku ei oo mitn. pitäs venaa että faija tulee kotia ja käy kaupas.

tekis mieli lähtee jonnekki mut ei ketn oo nyt irkissä ni ei voi pyytää minnekkään. olisha se hyvä jos sen vitun kännykän jossain vaihees sais :D

---> mIRC

Khylmä..Perjantai 28.10.2005 11:17

ulkon o vähäcn kylmä ku ajo pyöräl. vois pikkuhiljaa alkaa vaikka kävelemään tonne dösärille, ehkä sit ku jalka parantuu. meni niin hajalle eilen sellos, en kyl ikin vittu kävele siel.


iTunes : Disturbed - Down With The Sickness.. kristus että on kyllä paskaa musaa nyt. vähäcn tylsää o. ehkä kohta katotaan jottai leffaa tääl koulus tj. no kumminki nyt mIRC --->

Lunta ! :oTorstai 27.10.2005 11:19

uu.. nyt on kiwa sää ^^ lunta, paaaaaljon lunta.. eikä oo ees kylmä =) sai ihan kivalla mielellä ajella pyörällä kouluun ^_^ nyt istunki sitte koulussa irkkaamassa ja kirjottamassa tänne. täkskään päiväks oo mitn tekemistä mut eiköhän sitä ajan mittaan keksi jonkunlaista. ainaski luulis.

iTunes : Pantera - 5 Minutes Alone


Oli vähäcn pelottava tulla kouluun. stiimit poistettu ja mirkit poistettu. kyl ne nyt on jo taas siellä ^_^ ei yks koulu irkkaamasta estä.

hmm.. prklKeskiviikko 26.10.2005 11:23

ei helevetti oli paska sää kyl :D vedin sitte viisaat ja menin pyöräl :D ohaC kiva sulatella lukkoa tuolla liekillä :DD ---> koulussa irkkaamassa nytte sitte.


mÅi.. superpupu on ihQ

no prkl.. enpä jätä tätä sittenkään tähän vaan vineen lisää :D koulus oli sinänsä helppoo, ei tehty mitn duunia :D [palvelin oli down]. sitte ku koulusta lähin ni olin sopinu ton Broiskun ja Kähän kans mennä olariin.. no menin olariin puol neljä kuten sovittu. ja vitut nää jätkät tulee tunnin myöhäs. vähäcn söi mut minkäs teet. Sitte kävin tuolla merrrsulla leikkimässä, sillä ei kyl pahemmin tainnu olla mulle aikaa kun soli menossa johonki konsertti-homman.. ristus et tekee mieli suklaata.. *kuolaa..* [huom. superpupu soot 3 levyy pystys :D] Asiasta toiseen ajoin just pyörällä himaan, oon läpimärkä, helevetin jäässä ja muuta mukavaa. nyt sitte irkkaan himas.

jeij.. plÅpKeskiviikko 26.10.2005 01:27

hmm.. runkannu, irkannu, lifenny, irkannu ja runkannu. päivä kiteytettynä ^_^
- Vanhemmat »