IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

mitä kuuluu pia?Keskiviikko 28.11.2007 19:25

noooh, eipä tässä kummempia. kahden päivän vapaus alkaa kääntyä vähän niin kuin loppua kohti. eilen sain siivottua hyvinkovin paljon ja siitä pienestä kämpästä löytyi kolme jätesäkillistä asioita, jotka pystyi heittämään roskikseen. että ei hullummin. kaikkea roskaa sitä ihminen pystyy tallentamaankin... hups. illalla käveltiin pöllöskälle ja takaisin ja sittenpä olinkin illan tullen niin unisuus, että ehdin muutaman sanan vaihtaa topin kanssa ja nukahdin.
tänä aamuna kävin laittamassa hyvissä ajoin auton lämmitykseen ja sitten pesin pyykkiä ja tsuumailin kaikenlaista. suunnitelmissa oli käydä ensin hakemassa saara ja mennä sitten sarin luoksen käymään ja sieltä sondelle. no, hyvin suunniteltu oli käytäntöä vaille valmis paketti. puhdistin auton lumesta (viimeksi ajanut melkoisen kauan aikaa sitten) ja lähdin etenemään pohjolankatua. etenin maksin ristyekseen kunnes tajusin, että kaikki ei ehkä olekaan kunnossa ja ajoin maksin parkkiin. ulos autosta ja hippihii: ihan uudet talvirenkaat ja kuljettajan puoleinen rengas aivan tyhjä. ei ymmärrä. luotan siihen, että se vuotaa venttiilistä tai oon ajanut johonkin terävään tms vaikka kaikki toiset väittävätkin, että se on tahallaan tyhjennetty. eikä oo. perkele. en usko...
menin tuohtuneena pelaamaan maksiin rahapelejä, jotka ilmiselvästi aistivat vittuuntumiseni, koska ne antoivat - suorastaan lahjoittivat minulle kaksikymmentä euroa rahaa. pystyin jo hengittämään, koska olen rahan ahne paskiainen. :) materia korjaa vitutuksen, kokeilkaa jos ette usko. tämän jälkeen taistelin hetken pölykäpselin ja tunkin kanssa ja lopulta olin siinä tilanteessa, että auto oli tunkin päällä ja pölykapselin ongelma ratkaistu. paikalle sattui sopivasti myös isäni eskoli, joka irroitti renkaan, alitoimme vararenkaan paikoilleen ja nyt rengas odottaa huoltoasemalla tuomiota hamaan huomiseen saakka.
iltapäivä sujuikin sitten huomattavasti miellyttävämmissä merkeissä, sillä sari oli leiponut vaikka mitä ihanuuksia ja pieni jaakko oli valloittava lapsi. ihastui saaraan, mikä on kyllä merkki jostakin ongelmasta... :)
ja nyt olen sondella. vituttaa se auto ja olis mukavaa jäädä tänne yöksi, mutta huomenna kasiksi töihin pitänee suoriutua. kääks.
aion shoppailla jouluisia lahjoja oulusta motörheadin keikan jäläkeen perjantaina. en vielä tiedä mitä ostaisin, mutta minulla on visioita. inhoan ostoksien tekemistä. se tuottaa minulle ahdistusta.... kikkeli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.