IRC-Galleria

hipsis.Maanantai 07.01.2008 19:38

kirjastossa tulin käymään ja ajattelin tallentaa uusia tietoja pitkästä aikaa. uusi koti on mukava, mutta edelleen autio. uusi sohva on hyvä. en oo vielä kertaakaan nähnyt kämppää päivänvalon aikaan... on ollut aika paljon noita töitä. viikonloppu meni inventaariossa ja se on ehkä vittumaisinta hommaa. ja juuri sopivatsi osui nuo pakkasetkin pe-su, että varmasti olin jäässä, kun kykötin siellä puutarhamyymälän puolella 9h/päivä miiiinus hetken ruokatauot. noh, ohi on ja hengissä selvisin... :)
kissat ovta innoissaan uudesta tilasta ja ottavat siitä kaiken irti. aamulla heräsin kuuden aikoihin, kun ne ravasivat hirvittävää kyytiä peräkkäin pitkin kämppää, marisivat ja pärisivät kovaan ääneen ja niillä oli niin mukavaa. ja kun oli juostu tarpeeksi, pitikin mennä järjestelemään hiekkalaatikko uudelleen ja tehdä kakkeli... aamut on hyviä. yritän herätä mahdollisimman aikaisin (kissaherätyskellolla), jotta saan rauhassa juoda kahvia ja syödä aamupalaa ja lukea lehteä. ihan huippua. pakko olla rauhallinen aamu, kun päivät tahtovat olla aikamoista kiirusta ja hötäkkää. kaupalla tehdään myös remonttia ja äänisaaste ja valon vähyys aiheuttavat päänsärkyä ja ärsytystä...
pitäisi ostaa sohvapöytä, nojatuoli ja uudet verhot. ja joku hylly. haluaisin myös kovasti tietokoneen, mutta taitaa olla toisen kuukauden palkasta... kuun lopulla risteilylle, se on huippua. ei mitään väliä keikoista jne, mutta pääsee seisovasta pöydästä keräämään ruokaa ja syömään itsesä laiva-ähkyyn. ihan parasta. :)
jeps. mutta pittää palata taasen, jahka koneelle ehdin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.