IRC-Galleria

hihhih. Torstai 04.05.2006 22:48

vallan on kiiruusta ollunna ja wappuilusta toipumista. huomenna herrat kissat muuttavat iippolaan luoksein, se on hyvä. ikävä kupijon ystävyyksiä kovasti!!! tämmöisen tittatittasen päiväkirjasta löysin, ni kopsaan tähän, jos joku teistä hupsuista tuntisi itsensä kykeneväiseksi mudoostamaan vastauksia seuraaviin hankaliin kysymyskiin... ;)

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta

wappujulistajaloin.Keskiviikko 03.05.2006 12:17

hirveetähirveetä. wappu oli ja meni. mukawaa oli, viinaa meni aika paljon ja hermot pariin kertaan ja silleen, mutta hauskaa oli siltikin.
sen verran sain itsestäni irti, että tiedän nyt tasan tarkkaan, että ei kaikkien kanssa tarvitse tulla toimeen - ei edes yrittää, jos se aiheuttaa ahtistumista tahi suunnatonta päänvaivaa. syitä on ihan jokaisessa osapuolessa, mutta parempi olla kun ei oliskaan, koska se on helepompaa. toivottavasti ei paljon tarvitse törmäilläkään ko. henkilöitymän kanssa, niin ei tarvitse miettiä kuinka suhtautua.
mutta se siitä. eilen vielä viimeiset selvittelyt juhlinnasta ja kaikki oli itseasiassa oikein hyvin, ei mitn hätää kjellään.
eilinen eka duunipäivä oli hyvin lysthi ja tänään sattuikin sopivasti vapaa, joten lähdetään kohtajustiinsa hakee tavaraa kupijosta ja sitten voisin käyttää tän illan tavaroiden purkamiseen ja kaikenlaiseen muuttoon liittyvään ahdistumiseen.
onsevaankylläaikamukavaa, tämä elämä. :D

hahhahaa.Lauantai 29.04.2006 03:40

mukawaa, kun on juhlia tulossa. käytiin sonden puariloissa, kovin oli hiljiasta, mutta tempsu sai kutsuttua puuttuvat osiot vuosien takaisesta salkkarit-kööristä eli köllykän ja nakuwakun synddäreille. ollaan sitten kaekki koolla yhtessä, humalaisena, mutta niinhän sitä oltiin ennennii. pitäis suoriutua uinumaan, niin jaksaa huomenissa tahi siis tänään suoriutua tehtävistään. haen kämpän avaimen ja sitten sompailen kuskina illan. jippijee. :)
elo on hassua ja hauskaa, kun on asuntoinen minne syrttäytyä, duuni alkaa ja silleen. pitkästä aikaa on oikeasti mukavaa. :)

jesjesjesjesjes.Perjantai 28.04.2006 20:42

sain kämpän, huomenna allekirjoitan vuokrasopimuksen ja sittenpä se on siinä. valtavassa iiiiippolan keskustassa, ihan kivan kokoinen yksiö, jossa yks huone, iso keittiö, vaatehuone jne. halvin kaikista ja viimeinen jossa kävin tsiigailemassa. oli kaikista paras, koska monessa yksiössä kaikki keittiöt jne oli samassa tilassa, mu tossa se keittiö tosiaan on ihan oma huoneensa ja sinne mahtuu kunnon pöytä jne.
oon tosi helpottunut! :) nyt metsästän jostain vielä pakettirakettiauton ja siirrän tavarat kuopiosta pois. hipsii.
tännään voisi lähteä käväisemään iisalmen yöelämässä, huomenna kuskina mintsulle ja tempsulle ja sunnuntaina ja maanantaina sais muuton suoritettua ja tiistaina duuniin. huippua.

en ymmärrä mua välistä.Torstai 27.04.2006 22:31

ja muuta sellaista. tännään oli viimosta kertaa tälle keväälle oikeasti koulussa. oli mukavaa, tehtiin hienoja pajujuttusia ja niihin tungettiin paljon erilaisia kukkasiarukkasia. huomenna menen aamulla ii-sal-meen tsiigailemaan asuntoja. taidamme lähteä baariin tännään, kun käsky kävi ja alkoholismi asustaa kengässäni. ja sisareni myös. siellä kengässä. tuo on pakko sanoa ääneen, ettei tarvitse väärinkäsittää. siis sitä etteikö saara mahtuis sinne kenkään. sen alkoholismin viereen.
vittu mä en ymmärrä todellakaan ymmärrä itseäni välillä. se on päivän teema.

tiputii lähetti tällaisen.Keskiviikko 26.04.2006 12:27

Viisi tärkeää tavaraa

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1.kämpän avaimet

2. kännykkä

3. tietokone

4. telkkari

5. en ennee keksi. vaikka keksi.

minä voin haistaa tähän ihan kaekki ihmisyydet. ;)

huippua.Tiistai 25.04.2006 20:51

tänään on ollut mukawainen päivä, mut aivan törkee päänsärky. nukuin ehkä vartin, mut sit piti kiiruhtaa viemään pyykkejä koneeseen ja nyt koskee edelleen vain päähän ja vitutus nousee koko ajan. eli jälleen kerran ikuinen kysymys siitä, voiko pelkkään vitutukseen kuolla pyörii mielessäni. melkein toivon, että voi, koska tää hedari on niin perseestä.
mä luulen, että koomassa mulla olis yhtä mukavaa kuin mitä oli tänään koulussa. tai yhtä aktiivista. en tajunnu mistään mitään, mikä sinänsä ei yllätä, mutta oli kyllä niin tyhmä ja tylsä päivä, että ei tullut kun vihaiseksi. huomenna sentään pääsee duunailemaan jotain muutakin kuin vaan nököttää koko ristuksen päivä tietokoneen ääressä ja naputella jottain kirjeitä mielikuvitusyritykseltä toiselle. luoja auttakoon, että jos jossain niistä monista mielenhäiriöistäni päätän alkaa yksityisyrittäjäksi, niin joku vetäisisi minua esim. lapiolla takaraivoon tms ja moiset aikeet loppuisivat alkuunsa. kuten vanha savonvirtalainen viisaus kertoo "pia on hyvä renki, mutta huono isäntä". markkinointi on perseestä, ainakin noin oppiaineena...
huomenissa tehdään vissiin jottain kivihommia ja se on varmasti ihan mukavaa, toivon. koska toista tällaista päivää e.n. j.a.k.s.a.
vika viikko duunissa, tuli pientä reklamaatiota, mutta hirveän huono vastata palautteeseen, joka annetaan ajalta jolloin en oo ollu duunissa. eli jos olin viime viikon duunista pois, niin en tosiaan voi tietää, mitä sillä välin siellä on tehty tahi tekemättä jätetty. diipadaa. onneksi ei ennää kun keskiviikko ja perjantai tuon lajin paskaa.
ja tämä viikko enää kouluakaan ja sitten alakaapi työt. hipii! :)

sunnuntahi.Sunnuntai 23.04.2006 12:24

jo toinen hienoinen päivä peräkkäin, aika mukavaa. kävin kuljailemassa pitkin rantoja aamutuimaan, kun ei nukuttanut valon määrän takia. yllättäin. tässä pitäis viimeistellä pari hommelia ja sitten jos vaikka lähtisin pyöräilemään petoselle anttitantin luokse. :)
käytin eilen kissoja ekaa kertaa ulkona tälle keväälle. arttu haisteli alaoven karmit ja lähti kiireesti takaisin ylös, mutta spindo kävi kipsuttelemassa aika pitkän matkaa.
kevät ja kesä ovat kivoja, mutta tuhoudun tähän unettomuuteen. marraskuussa saattoi nukkua vaikka vuorokauden ympäri, mutta nykyään nukkuu sen viisi tuntia yössä, kun on vaan niin valoisaa. pimennysverhoilla ei mitn vaikutusta. tyhmää. mut kaipa sitten, kun on tarpeeksi väsynyt, niin nukahtaa väkisin. ;)

pippeli.Lauantai 22.04.2006 16:26

hieno otsikko. :) aurinko paistaa, heräsin aamulla ajoissa ja kävin pyörällä kurvailemassa ja kahtelemassa kuopijon heräämistä. nyt yritän tehdä koulujuttuja, jotka pitäis saada jossain vaiheessa palautettua, että ei jäis roikkumaan ja ahdistamaan mieltä. tai eikai ne pitkään tekemättöminä ahdistais, kun ne unohtais aika helposti ja se on ehkä huonoin vaihtoehto.
ankeroista, eilen olin hyvinhyvin väsynyt ja nukahdin varsin pian. pitäis keittää kalakeittoa kohta, mut ei saan itseään liikkeelle. :)
wiuh, vielä viikko ja sitten on eka erä koulua takana, hipsis. wappua vois juhlia tai sitten ei, baarit on ahdistavia ja täynnänsä, mut joku mökkikotibilesaunomissysteemi olis hurrjan mukavaa. tosin on toukokuussa noita bileitä aika paljolti tiedossa, että saattaahan tuota yhden viikonlopun jättää välistä ihan hyvin. tosin lenkkarit ja kukkamekko houkuttais vetää päälle ja lähteä viipottamaan... ;p
mut näin.