IRC-Galleria

no-life-pia.Perjantai 02.12.2005 18:29

äh. onkohan jotain kriisipuhelinta, jonne voisi soittaa kun alkaa illalla kymmenen aikaan ahdistaa iliman bigbrotheriiiii... ;) en oo saanut mitn aikaiseksi tänään. paitsi että tein kyllä safkaa ja imuroin ja neuloin yhden villasukan. hullun suuria henkilökohtaisen elämäni riemuvoittoja... huhuu.
huomenna pittäis mennä duuniin, ei hauskaa. ei jaksais millään, mutta kun siitä saa fyffee, niin motivoi edes hiukkasen.
taas pyörii tuhat vuoden takaista ajatusta päässä enkä onnistu delettämään aivojani millään. mutta sunnuntaina koittaa sitten nollauksen aika. lissupissu tullee huomenna. sen verran tuli muutoksia suunnitelmiin, että mennään dösällä nilsiään, ei tarvitse iippolan kautta kierrellä.
tekkee mieli tupakkia, joten taidan käväistä parvekkeella hetkisen. heihoi.

huippuaTorstai 01.12.2005 19:59

huomenna on jo perjantai. ihan älyttömän hauskaa. lauantaina menen duuniin aamupäivästä ja lissunen tullee iltajunalla stadista, mainiota! sunnuntaina matkaamme tavalla tai toisella päivällä iippolaan ja siitä olmi-veljen kyydillä tahkolle. mainiotamainiota! pitäis keksiä joku jännä juttu sinne, sellainen ylläripylläri wiunan juonnin keskelle... ...pittää alakaa suunnittelemaan...

väsyttää.Keskiviikko 30.11.2005 23:18

edelleen. hirveä työ oli päästä pyörällä himaan lumisateessa. ärrrsytti. sitten tulj antti käämään ja oli mukawa nähdä pitkästä aikaa. kävin haahuilemassa lumisateessa vielä tossa äsken illalla, kun ärsytti vaan joku asia ja erehdyin miettimään ulkona kaikkia menneitä tyhmiä juttuja ja alkoi ahdistamaan ja ärrsyttämään ihan älyttömästi vielä enemmän. ja sitten vissiin tuli maksimaalisen ärsytyksen raja vastaan, koska nyt on ihan normaali olotila. tai niin normaali kun mulla nyt ikkään voi olla. ärsytyksessä näköjään pystyy tuo raja tulemaan vastaan, v****us onkin sitten jo eri asia, se jatkuu loputtomasti. kaadoin figaro pitkulavarpaan päälle vähän vettä pullosta ja se kärisi tuohtuneena vaikka ei edes kunnolla kastunut. piti vähän kiusia, kun kaikkia huomio on mennyt parin viime päivän aikana tuolle sairastavalle artturille. tosin se on jo kyllä ihan tavallinen ja terve, mutta lääkekuuri jatkuu vielä jonnii aekoo. mut nyt taidan suunnata unten maille mietiskelemään elämää. eilen näin sellaista unta, että nukahdin puurolautaselle (?!) ja heräsin siihen, että nauroin ihan hulluna ja mietin mitä kämppis sanoo, kun tällä tavalla oon menny puurolautaselle nukahtamaan. ei mene noin mjielenterveydellisesti vissiin kovinkaan vahvasti... ;p
vielä muutama onneton hetki ennen tahkoa. se on kyllä aika mukavaa!

ei voi aina vain väsyttää...Keskiviikko 30.11.2005 09:28

...tai sitten voi. oon vain nukkunut ja nukkunut ja sitten vähän aikaa duunaillu jotain turhaa, esim. koulua ja sitten - ohops, menny nukkumaan. ja on niin pimeää ja ankeaa ja vettä sattaa aina vaan. trallalallalaa. pitäis lähteä kouluun. ärsyttää polkea kylmässä ja märässä, mutta eekaetseaata.

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 21:31

kyllä se artturi vaikuttaa jo paremmalta, huh. kunhan vaan malttais aina odottaa rauhassa eikä huolehtis liikaa ennen aikojaan. huomenna taas kooluun, mukavaa, ei tartte himassa nököttää ja tuskailla. ja nyt voi huoletta mennä, kun toi kattikin on ookoo. hipsis.

odotettava vain on...Maanantai 28.11.2005 13:46

soitin eläinlääkärille ja käski vain odotella. ihan perseestä. mä en kestä sairastavia eläimiä, kun ne ei osaa kertoa raukat oireitaan ja tuntemuksiaan paremmin... ja minä typerys kuvittelen koko ajan löytäväni kaikkia hirveitä oireita kissasta. ja sitten jos toi vaikka tuohon kuolee, niin silloinhan mulla on jäänyt jotain huomaamatta ja enkä oo osannu ajoissa hankkia sille hoitoa... ääh. ihan paskaa. onneksi on vapaapäivä koulusta, ei tarvinnut yksin potilasta jättää.

kissa sairastaa.Maanantai 28.11.2005 12:07

olen ihan huolesta sykkyrällä ton kissan takia. tuntuu ettei se ainakaan paranemaan päin ole. pitäis tietysti malttaa odottaa, että lääke alkaa auttaa, mutta jotenkin tuntuu, että se on ihan hirveän sairas. ahdistaa ihan hulluna. kohta skitsahdan ja alan soittelemaan sinne eläinlääkärärille.

ilta.Sunnuntai 27.11.2005 23:30

huh. oli hassua tuo artun lumeen suhtautuminen, mutta sitten se alkoi ravata hiekkiksellä ja nuolla itseään ja oli rauhaton. soitin päivystävälle lääkärille, joka käski tulla näyttämään, koska kissa ei pissinyt eli oli myrkytyksen vaara... hankala sompailla lumisessa kaupungissa kissa kuljetuskopassa nepalin perukoille, mutta onneksi äärettömän ystävällisiä ihmisiä löytyy lähipiiristä ja saimme autokyydin. arttu oli aika rauhallinen tutkimuksen ajan ja loppujen lopuksi sille annettiin kortisoni- ja kipulääkepistokset ja kahdenkymmenen päivän antibioottikuuri. nyt pitää odotella, että lääkkeet alkavat auttamaan ettei tarvitse mitään sen kummempia toimenpiteitä suorittaa. kyntensä katti upotti aika mukavasti mun pikkurillin juureen, tuli sellainen oikein hieno reikä nahkaan, jonkin verran sattui. mutta pääasia oli, että saatiin kissalle lääkkeet ja se toivottavasti nyt paranee. helpottunut olo!

sunnuntain ankeus.Sunnuntai 27.11.2005 16:48

tulin just kuopioon. pieni krapula vaivaa vaikkei eilen pitäny mittään ottaakaan. olin lähdössä sonden kuppilasta pilkun aikaan pois, ni ulkona olikin kolme tuttua poikaa ja pyysivät mukaansa iippolaan. no läksin, kun ajattelin, että seikkailu piristää. ihan mukavaa olikin, tosin olin takaisin sondella joskus kuuden aikaan aamulla, jonka jälkeen etsittiin kuumeisesti lisää juotavaa, katsottiin äärettömän omituista jynkkyvilimiä (?!) ja sitten joskus vaille kahdeksan lopulta nukahdettiin. ja puolen päivän aikaan menin himaan. porukat kävivät tuomassa meidät kuopijoon. kissat olivat hieman tuohtuneita vietettyään yönsä yksin ja fiksu pissi kahdelle matolle... artturi oli ihmeissään partsilla lumen takia. se seisoi hämmästyneenä parvekkeelle sataneen lumen keskellä ja kaapi tassuillaan maata ja kurisi ihmetystään. aika veikeää! :)

lauantaitaLauantai 26.11.2005 15:07

hipii, lunta sattaa, mukavaa. olin eilen kuppilassa ja oli ihan mukavaa. eroottinen mies oli komea, mutta ei nyt mikkään kaksinen show ollunna. olut maistui hyvältä, kuten ennenkin ja seura oli hyvää. olin yötä kavereilla ja tulin vasta äsken koettiin. halluisin saunomaan mökille, mutta taitaa jäädä suunnitteluksi koko homma. blaah. jottain vois illaksi kehitellä ettei ankeudu täysin.