IRC-Galleria

_pirta

_pirta

ÖRPPÄ HÖRPPÄ

Selaa blogimerkintöjä

VITTTTTTTTTTTULauantai 31.01.2009 17:56

kävin rakkien kans mustis ja mirris ku aurinko oli viel kiva ja paisto, ostin niille vähä jotain namia [[ ja sain kaks kissakirjaa ja staffi-seinäkalenterin 2009 ♥♥♥ ]] ja kysyin et oisko sirpa huolinu mut kaheks viikkoo taas työharjotteluun, mutta se on menosa leikkauksiin 3. päivä ja joutuu jäämään kotio :( PAITTI jos sitä ei leikata sen lenssun takia, ni sillon saan mennä sinne. tiistaina pitää soittaa vielä ja kysyy. yhyy.


SIT. kotimatkalla mun muovikassi räjähti pohjasta, jouduin kantaan noita hommia kainalossa silleen typerästi et kädet puutu, ja koirat kiskomassa molemmissa käsissä ja ku d44 oltiin keskel kaupunkii ihii uhuu uusia ihania hajuja ni tottakai oli pakko KISKOO. sit mummu viel koitti saaha mua kii koko matkan ajan, mut oli kyl pinna niin kireellä et en ruvennu viel siihen kaivaan puhelinta.

no pääsin sit kotiin ja aattelin et ku oon vähä PURKANU ITTEENI ja tavaroita ni rupeen sit jatkaan tota yhtä kuvaa mikä mul on kesken, mut ei, soitin sille mummulle takas, ja se kutsu mut sen ja reijon kans tillikkaan syömään. .............ei sit 'työskennellä'. no joo ilmaset safkat ei siin mitään............................


mut vitun vittu joo moro.


joo ja näin japin kotimatkalla mut tajusin sen vasta ku se oli menny ohi, lol :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.