IRC-Galleria

_pirta

_pirta

ÖRPPÄ HÖRPPÄ

Selaa blogimerkintöjä

OON KOTON MOKeskiviikko 08.10.2008 19:18

päivittelen vuodatusta jne sit ku oon tullu syömästä marusekistä mun tädin kans öröröghdf


ps; mun kämppä on ihanan siisti, ja leba vissiin leikataan ens viikol eli voin alottaa sisustuksen, et jos löydätte esim kirpparilta jotain räikeen oranssia tai sinistä joka maksaa 20 snt ni ostakaa ja antakaa mulle............................. mut ei mitään kissanrikottavaa koriste-esinettä kummiskaa. nii!!!!! ostin jo tiatsikkapöydän viereen oranssin kalaroskiksen ja sinisen geelikynttilän pöydälle, mo.

[Ei aihetta]Maanantai 06.10.2008 15:23

muuten sitte joo, näin unta et ella oli mun kans ahlmanilla eikä anni, ja sit se kävi tyylii kerran viikossa koulussa, ja sit me mentii dragsfjärdiin retkelle jostain syystä ja lähetin vaa ellalle vittuuntuneen viestin "vittuku et tuu koskaan kouluun"........................................... sit se koulubussi meni veneeseen jolla mentiin dragsfjärdiin. tuotanui.

hmm mitähä ellalle kuuluu

ei vittu meillä oli kuudennella luokalla leirikoulu dragsfjärdissä ja se oli jotain maailman hirveintä paskaa i_ki_nä koska tyyliin koko mun luokka ja ne pari ala-aste-kaveria ja se vierusluokkakin joka siel oli vihas/inhos/tunsi suurta kiusaamisen tarvetta/halveksi mua 100 - 0 tai niitä ei vaan kiinnostanu ja melekolailla palloilin siellä yksikseni. muistan viel et siel oli disco ja mua vitutti seki koska en tykkää discoista enkä tanssi jne..... sit mun menkat viel alko siellä. siis niinku alko-alko. sit kaksnaamanen kaveri meni kertoon mun ihastukselle et lol q pirta o ihastunu suhu HIHIHIHI ja olin tosi murheinen ku tämä ennen niin mukava poika vaan sano jotai tyylii et "no vaihtais naamaria" ja se oli niinku mun elämäni loppu :''c paitsi ei ihan, mut miettikää ny olin 12 ja pieni ja herkkä. riehuin vitusti mut sit pillitin salaa jossaki emättimessä. tai siis juu. moikka.


sit muuten hei siin unessa menin jonneki vihan hallinta ja kontrollointi-kurssille, ja kirjotin monen a4-sivun VIHAkirjeen henkilölle X. siin oli kaikkee hienoo, kute esim "en oo ku ennen eläissäni tavannu ihmistä joka VALEHTELEE yhtä paljon ku sä, ja ku tältä henkilöltä joskus kysyin että miksi hän näin tekee, ni hä vastas että 'koska se on kivaa'. oliko se sunkin mielestä vaan hauskaa?" ja sit siel oli jotai et "voin taata että sitten kun sun 'tänhetkinen onnesi' ajaa karille, multa ei irtoa sulle mitään muuta kun räkäistä naurua ja ivaa.' "

tota............... kivoja unii mulla, mites teillä

EI VITTU!!!!!!!!!!!Maanantai 06.10.2008 14:08

katjan ehotuksesta tulin taas käymään kotona ja meen taas viideks takasi. moikka. DATAUS

HAHAHA SORI KOHT LÄHEN KYLTorstai 02.10.2008 18:26

kommentoin Mussun vuodatukseen

"
pirta
02.10.2008 - 15:24
siis just yks syy miksen kauheesti harrasta itkemistä on toi vitun räkä :--DDDDD sitä tulee sitte oikeesti ku kiimasesta pillusta limaa, paitti että se tosiaan on vähä vähemmän haluttua.
"


viiden minuutin päästä katoin tota kommenttii ja totesin et vähäkö oon perseestä.

viel yks spamTorstai 02.10.2008 15:30

mun mp3-soittimen nimi

oot sit mu iho allaTorstai 02.10.2008 15:06

arvakkaa muute minkä kuuntelin ekana ku koneen aukasin, mitä oon kuunnello tässä ny repeatil jo tovin ja joka soi koko ajan mun päässä ku olin ilman soitinta tuol nää pari pv?


http://www.youtube.com/watch?v=ILz5s0TQm8Q


EN TIIÄ MIKÄ SIINÄ ON JASDJKSDDFG. vissiin toi 2:32 - eteenpäin.


EDIT:http://www.youtube.com/watch?v=yzq0H-JluyM
mut siin olis Oodi ja sen rakkaus, Äm Päri, ja sit ne kolme Barbettivauvaa. ; A ; gleh Oodi on ihana perslammaskärpänen. se on pehmein asia ikinä oikeesti eikä tajuu mitään ja kulkee vaan perässä mut se puhukin huonu suomi koska se on hollannista. en saanu videoo ku se juoksi toi ämpäri suussa tota häkkien edustaa eestakas varmaa kymmenen minuuttii mut no.

[Ei aihetta]Torstai 02.10.2008 14:59

http://bunnybunbunbunee.deviantart.com/art/one-cheeky-monkey-99464997
pisti hiljaseks................... pisti ihan VITUN HILJASEKS

PS;Torstai 02.10.2008 13:59

en tiiä kui toi mun syyslomaviikko [[ vähä reilu kahen viikon päästä? ]] menee, et oonko siitä vielä pari pv töissä vai miten, mutta siis haluaako joku sillon lomalla kummiski sanoo mulle ainaki et moi. tai siis tulla vaikka tänne riehuun. tai sillee. nii. moi. tekemine ois jees MAM.


arvakkaa miten hyvää muute tekee unirytmille häärätä pihalla koirien kanssa, meen kymmenen-yhentoista aikaan iha umpiväsyneenä nukkuun ja herään puol kaheksan ainoostaan ihan pienenpienien vaikeuksien kanssa. huu. muistutan ehk kohta ihmistä.

[Ei aihetta]Torstai 02.10.2008 13:53

moi. tulin käymään tampereella koska a) TARVIIN sen soittimen [[ plus jotain DVDitä koska koiranhoitoon menee päivästä niin vähän aikaa vaikka kävisinki välillä keräämässä paskaa ]] ja b) tarviin sukkia koska.... näissä on pingispallon kokonen reikä kantapäässä. heh. moi.

ni et moi vaan. katja [[ toinen hoitZu ]] sano et voisin olla vaikka huomiseen asti täällä, mutta emmää. meen tos joskus parin tunnin piästä takasi.

EI. EI TODELLAKAAN.Keskiviikko 01.10.2008 16:28

oon PUHELIMELLA netissä nopeasti ilmoittamassa asian

nettihän täällä ei toimi, ok ei siinä vielä mitään, mutta UNOHDIN. MUN. MP3-SOITTIMEN. KOTIIN. __UNOHDIN SEN KOTIIN__

mulla on mun ulkonen kovis mukana, mutta arvatkaa onko toi tietokone wimdows-98.

ARVATKAA TUNNISTAAKO MOINEN KÄYTTIS TOTA VITUN ULKOSTA AGNTMPJETWJDP J SIINÄ MENI VIIMENEN TOIVO.

työn puolesta täällä on kivaa, mutta VIIKKO ILMAN MUSIIKKIA, _VIIKKO_. radiota ei lasketa koska sieltä kuuluu pelkkä radio suomi.

AAAAAAAAAAAAA mitähän vittua mää teen AAAAAA MUSIIKKI