IRC-Galleria

_sohvapottu_

_sohvapottu_

On onnellinen:)

Sain haasteen Maritalta...Torstai 22.05.2008 03:14

Pitäs kirjottaa itestään jotain omituista... hmm...
Ei mussa oo mitään outoo;D No ok. Ehkä jotain pientä...

1. Mulle ei jääny grammaakaan raskauskiloja. Itse asiassa laihduin 7kg. Imettämisestä sen sijaan en oo laihtunu kun 2kg. Mutta olihan tuota mistä lähteäkin:P Niin ja en siis laihduttanu sitä seittemää kiloa, vaan oksensin niin paljon:P Yök.

2.Osaan kääntää silmäluomet ympäri. Siis silleen kun ensiapukurssilla opetetaan "vierasesineen poisto silmästä" Pystyn myös laittaan sormen luomen alle. Älkääkä kysykö miten oon hoksannu omaavani tän taidon. En tosiaan tiedä, ja ehkä parempi niin;D

3.Teen jotain juttuja aina vasemmalla kädellä, vaikka oon oikeakätinen. Esim. limppapullon avaan yleensä vasemmalla kädellä.

4.Kun mennään mun isovanhemmille, mennään mummulle ja paPPalle. Kun Teemun isovanhemmille, mennään mummulle ja paPalle. Loogista? On se. Koska mun mummu,pappa,iskä,äiti ja puoli muuta sukua, paitsi ei siskoni joka aina huomauttaa mulle tästä, puhuu niin. Mutta Teemun sukulaiset ei. Käyn myös kaKKalla. Tai siis en, eihän tytöt käy...

5.Käytän yölläkin sukkia. Ja pitkiä housuja ja vähintään t-paitaa. Ja vähintään jalkojen pitää olla peiton alla, koska muuten sängynalusmörkö nappaa niistä kiinni! Hui!

Niin ja haastan tähän kaikki jotka tän lukee:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.