IRC-Galleria

_sohvapottu_

_sohvapottu_

On onnellinen:)
Kaikenlaista on siis tapahtunut viimeisen kirjoituksen jälkeen:) Pikkuinen tyttäremme syntyi 7.8.2007 klo 22.39 (rv 41+4). Painoa oli 2870g ja pituutta 48cm. Synnytys kesti 19h 50min,mutta ponnistusvaihe oli onneksi aika pian ohi, se kesti 14min.
Viime sunnuntaina vietettiin ristiäisiä Mamman ja Vaarin luona, nyt "Myttynen" on Nelli Emilia. Kummeina toimivat mun sisko ja Teemun veli sekä serkku. Teemun sisko ja sen mies on "takapiruja", kun eivät kuulu kirkkoon:) Ristiäiset meni hyvin ja oli mukavat juhlat. Nellin Joonas-serkku järjesti extraohjelmaa siltä varalta että jotakuta olis tylsistyttänyt papin puheet:)
Kuten meidän juhlissa aina, näissäkin sattui pieniä kommelluksia:) Ensin Teemun isä unohti tuoda leivät, mitä sen oli pitänyt ruokapöytään ostaa. No, ei se haitannut, oli siellä jo vaaleata leipää, tumma jäi puuttumaan. Ei se kyllä muita tainnut harmittaa kuin Pasia itseään:) Sitten, ståhlbergilta piti tulla gluteeniton prinsessaleivos, kun kakutkin oli prinsessakakkuja. Avasin paketin ja sehän oli joku hedelmäleivos:P No pääasia että oli gluteeniton;) Sitten oltiin juuri aloittamassa itse tilaisuutta, kun tajusin että olin jättänyt jonnekin sen lapun josta mun piti lukea rukous... No ei siinä auttanut muu kuin hakea se paperi... Sitten kun tuli mun vuoro lukea se, olin keskittynyt seuraamaan mitä Joonas tekee, ettei vedä kastepöydän liinasta kynttilää ja kastevettä päälleen. Kesti hetken ennen kuin tajusin että mun odotettiin lukevan:D Muuten juhlat sujui hyvin:) Ainiin, olihan siinä vielä semmonen juttu, kun Pasi ja Nina oli ostanut Nellille kastehelmet, joita oli tarkotus käyttää sillon kastejuhlassa, niin huomasin ne helmet vasta kun kaste oli jo ohi:D No, tuli ne sentään käyttöön siellä juhlissa vielä:)
Nyt olis tarkotus alkaa vääntään kiitoskortteja, ettei niiden lähettäminen veny yhtä pitkään kuin meidän hääkiitoskorttien;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.