IRC-Galleria

_susu_t

_susu_t

Ärrrrgggghhh...

Pari riviäTorstai 13.03.2008 19:23

Jos taas kirjoittelis hiukan kuulumisia.. Mistäs aloittas. No, Juho on edelleen Harjavallassa, käy kotona lomilla joka 2. viikonloppu. Kaikki on mennyt hienosti ja pojassa on tapahtunut paljon positiivisia muutoksia. Tämän kuun 26 päivä ollaan menossa tutustumaan sinne Uuden kaupungin lasten psykiatrian osastolle ja hoitojaksolle Juho pääsee noin huhti-toukokuussa.
Muuten elämä rullaa normaalisti, töitä en ole vielä löytänyt, enkä niin aktiivisesti edes hakenut nyt, kun ajattelin että o parempi saada Juhon asiat ensin kuntoon.
Päivät täyttyy äkkiä erilaisista harrastuksita, joka illalle on jotain menoa. Oon koittanu taas panostaa myös itseeni enemmän.
Huomenna saa ekan kerran 5 kuukauteen taas vapaata lapsista ja ajattelin suunnistaa sekelle kattoon Pandoraa.. Jos pari siderii ottas sen kunniaks. Tänään koristeltiin pajunkissoja, sunnuntaina ois tarkotus mennä virpomiskierrokselle.
Rakkauselämä on hiljaiseloa, eipä oo hirveesti ollu aikaa ees sellasille, nyt on kyllä yksi varteenotettava kiikarissa ;)
En nyt viitti tänne tilittää sen sukkelammin, tarttis ostaa Vippi et sais piiloon näitä tekstejä. Sit vois taas alkaa kirjotteleen enemmänki. Mikäli mun elämä nyt ketään kiinnostaa..

että semmosta tähän hätään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.