IRC-Galleria

_tiinuska_

_tiinuska_

on niin onnellinen♥

Blogi

- Vanhemmat »

Kannattaa lukea!!!!!!Perjantai 26.10.2007 21:14

VAROITUKSEKSI ITSELLENNE JA VARSINKIN TYTTÖLAPSILLENNE TULEVAISUUTTA AJATELLEN

Hei!
Oletko kuullut tällaisesta aineesta?

Hei kaikki vanhemmat ja kaikki, jotka välittävät lapsista ja nuorista. Poliisin ja sairaalan mukaan nainen kidnapattiin yökerhosta ja raiskattiin useasti ja jätettiin sitten oman onnensa nojaan.
Nainen ei muista mitä tapahtui mutta yrittää edelleen paljastaa raiskaajia. Raiskaushuumeen Rohypnolin lisäksi uhrin verestä löytyi jäämiä Progesterex nimisestä sterilisaatiolääkkeestä. Lääkettä käyttävät nyt raiskaajat juhlien yhteydessä, raiskatakseen ja steriloidakseen uhrinsa.
Progesterex-lääkettä saa eläinlääkäristä isojen eläimien sterilisaatiota varten. Huhu kertoo että progesterex käytettynä rohypnolin kanssa kutsutaan nimellä "date rape drug". Sitä laitetaan rohypnolin kera naisen juomaan. Uhri on sitä juotuaan sellaisessa kunnossa että hän ei muista illasta mitään. Progesterex liukenee juomaan nopeasti ja varmistaa sen ettei uhri tule raiskauksen jälkeen raskaaksi. Näin ollen raiskaajan ei tarvitse pelätä, että uhri tulee raskaaksi ja mahdollisista dna-testeistä jälkikäteen. Lääkkeen vaikutus ei ole tilapäinen vaan ikuinen!!!
Progesterex on kehitetty hevosten sterilisaatioon. Nainen tai naaras, joka saa lääkettä ei tule koskaan saamaan mahdollisuutta tulla raskaaksi! Raiskaaja voi saada ainetta eläinlääkäriltä. Ainetta on erittäin helppoa saada ja tämä lääke voi olla seuraava suosittu aine yöelämässä. Löytyy jopa internet-sivuja missä neuvotaan miten ainetta käytetään.

Lähetä tämä kaikille tutuillesi - varsinkin naisille!
Ole varovainen kun olet ulkona - älä jätä juomaa vartioimatta vaan pidä drinkkiä silmällä!

Näe sen verran vaivaa että lähetät tämän eteenpäin. Ja miehet; kertokaa asiasta naisille ketkä tunnette!


TOMI TASKILA
vanhempi rikoskonstaapeli
Helsingin kihlakunnan poliisilaitos
Rikososasto, Talous- ja omaisuusrikosyksikkö
Pasilanraitio 13, PL 11,
00241 Helsinki
- Vanhemmat »