IRC-Galleria

_tuomenkukka_

_tuomenkukka_

Pimu On Peto ( Uudet kaverit ovat tervetulleita )

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 17:50

Niin sattu pieni kömmähdys sunnuntaina että kaaduin rappusissa ja ja käteen sattui ihan vitusti ja sehän mustui kokonaan rannetta myöten sormiin asti en käynyt lääkärissä ollenkaan siloin kun ranne ja sormet toimivat ihan hyvin, mutta eilen tulin keskustaan ja avopuoliso sanoi että nyt huomenna aamulla menet käymään lääkärissä ja sitten sanottiin että pitää käydä kuvauttamassa ja menin suoraan ja kun pääsin sinne niin olihan siellä murtunut kahdesta kohdasta sormet ja kipsi jouduttiin laittamaan.. Meen viikon päästä kuvauttamaan et onko se parantunut vai laittaako ne uudestaan kipsin jonka jälkeen se joutuu olemaan hyvässä lykyssä 3 viikkoo ja jos sen jälkeen ei oo käsi parantunut niin sitten joudutaan leikkaamaan, mutta sekin vaihtoehto ei oo kuulemma pois suljettu ollenkaan... Toivottavasti ranne ja sormet parantuu että ei tarvittais leikkausta..

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 10:12


Kanna kortesi kekoon...http://www.iltalehti.fi/kauhajoentragedia/adressi.shtmlP.s kaikki laittamaan nimet tuonne..

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 00:41

Niin sain juuri tänään kuulla et saisin töitä keuruulta mutta en osaa sanoa vielä mitään ennen kuin huomenna soitan sille naiselle ja kysyn et pääsisinkö sinne töihin kun kuulemma sieltä lähtee yks työntekijä italiaan kun se on kuulemma ollut siellä aikaisemmin.. Toivottavasti pääsisin sinne töihin kun on niin lähellä missä asun eikä oo mitenkään tuntematon päikka vaan tuttu ja siellä on kuulemma yksi tuttu samassa paikassa töissä.. =) Täytyypi soittaa ja kysellä asiasta ja muutenkin et jos vaikka sinne pääsis töihin niin paikka on ravintolahomma...

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 16:02

Elmo :)
Te, ketkä voitte sanoa olevanne ystäviäni/kavereitani kommentoikaa tähän merkintään <3
Sen jälkeen, lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja saat tietää ketkä ovat sinun ystäviäsi

tylsääSunnuntai 24.08.2008 01:03

En tiedä miten saan huomenna ajan kulumaan aamulla kun oma mies lähtee töihin ja tulee vasta pois joskus noin iltapäivällä.. No sen tietää että mä joudun huomenna käyttämään koiraa lenkillä kun mukamas toinen ei kerkee sitä käyttämään.... Onko mitään ehdotuksia huomiselle päivälle kaikki ehdotukset otetaan vastaan joten sanokaa.. =) Täytyy miettiä itsekkin jos vaikka tulisi jotain tehtyä pihalla jos ei sada vettä ja se on siitä ihan kiinni..!! Toivottavasti huomenna paistaa aurinko no ainakin toivoisin niin käyvän..Niin meidän koira vauva täyttää lokakuussa vuoden..

Totuuksia kehiin :)Torstai 14.08.2008 15:19

Sinun, joka luet tämän, on pakko kommentoida.
Kerro minulle yksi tai useampia asia, josta pidät minusta.
(ainoa sääntö on tämä : et saa sanoa sellaista asiaa, jonka joku muu
on jo sanonut.)

Sen jälkeen postaa tämä omaan blogiisi,
niin minä voin kertoa, mistä minä pidän sinussa.!

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 22:34

Joo aamulla näytti ihan hyvää keliä mun synttäri päivänä mutta niin se olikin, kunnes tuli ilta niin tulee vettä jonkin verran.. Niin sain lahjaksi sellaista et mitä en olisi osannut saada niin kuin bootsit jota oon aina halunnut ja kaiken yllätys oli se kun mun mies toi ruusun mulle kun pääsi töistä pois.. Nyt kun on juhlat mennyt niin saa ruveta rauhoittumaan.. Et sellaista nyt tällä hetkellä.. =)
Ja ikää on ihan tarpeeksi mulla ja aina tulee lisää vaan..

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.07.2008 02:15

Kuinka vanhaksi arvioisit minua käyttäytymiseni, pukeutumiseni ja ulkonäköni
perusteella.?
Kopioi tämä omaan blogiisi, niin näet kuinka
vanhaksi sinua luullaan.!!

Rukalla viikko...Lauantai 12.07.2008 01:40

Me lähdettiin käymään rukalla ja oltiin siellä viikko mökillä ja hauskaa oli olla mutta siellä satoi vettä koko viikko paitsi tänään kun lähdettiin ajamaan tänne suuntaan niin paistoi jopa aurinko ja satoi vettä... Rukalle tuli matkaa yli 700 km ja kun mentiin niin nukuin koko matkan mutta kun tultiin niin niin ajoin osan matkasta. Ostin pari paitaa sieltä ja otettiin kuvia vaikka mistä esim mökistä, ja raatteentieltä jossa on vanhoja aseita ja muutakin niin päätettiin että käydään siellä katsomassa et millaisia ne ovat.. Kuvia tulee mahdollisemman heti kun vaan niitä jossain poltettua ja poroja jopa nähtiin siellä.. !! =) Suosittelen käymään siellä koska siellä on todellakin niitä nähtävyyksiä ja paljon muutakin...

[Ei aihetta]Perjantai 20.06.2008 02:33

Hyvää ja rauhallista juhannusta kaikille tasapuolisesti. =)
Toivottavasti tulisi hyvä keli ja aurinko paistaisi lämpimästi. . .