IRC-Galleria

_wesilintu_

_wesilintu_

catcha bubble!!!

ScH00L= the fucking angst graveyard!!!Tiistai 11.12.2007 20:02

Vittu tänääkin alko päivä niin saatanan ihanasti ku huomasin ku aamul menin wc:een niin että en ollu pistäny herätyskelloo soimaan..damn shit!!!!no laitoin sinä kiireessä housut jalkaan ja pingoin nii helvetisti mitä jaloista lähti niin dösärille..Ei perkele eikö se menny just mun nokan edest ku saavuin sinne...noh jäin venaa sitä seuraavaa dösää et se tulis..vittu ku olikin kylmä!!!!
jees pääsin kouluu tasan 8..mut ei se riittäny ku keittiössä piti olla tasan 8..äkkii vaihtaa kokkiasusteet ja keittiöön...eikö perkele opettaja tuu heti kirveen kans et "saatana mis sitä ollaan oltu!?!?"...noh ehkä vähän liiottelin...;) mut sit mun piti olla koko päivä salin puolella.."siis voi saatana et oli tylsää!!!!"..JA VIEL KOKO PÄIVÄ ILMAN RÖÖKII!!!..noh vedin siellä minulle tunnetun sosiaali-pummi-kiertueen röökin ehdoilla..:tuloksen 3 jämät :(.ainut hauska tapahtuma oli kun tuli joukko germaaneja koulullemme safkaamaan..ja yks heebo sanoin ihan selkeästi ich claube die junge besücht dir ist sprünge-eli suomennos minä luulen että sinun takanasi oleva poika on vähän hintahtava!!!:)..siellähän seisoi meidän luokan ylpeys Niko V.
Lopulta koulu päivä loppui ja kaikki pääsivät onnellisesti himaansa..minähän menin suoraan automaatille tarkistamaan tilanteen onko minun palkkani jo tullut...OLIHAN SE!!! ihmeitäkin tapahtuu enhän minä joutunut venaamaan tuota varamiespalvelun-palkkaa..kuin 2 viikkoa ja 4 päivää. saatana!! mutta onneksi sain ostettua sitä röökiä ja sitten loppu päivä menikin ihan hyvin...
Ja voi sua pikkuista miten sä jaksatkaan kuunnella tämmösen pikkusen pälpätystä???:0
no mutta kiitos tästä pinestä hetkestä ku tuhlasit n. 2 min omasta elämästäsi lukemalla minun elämäni tuskaa....TACk!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.