IRC-Galleria

helekutinkelkun!Lauantai 06.03.2010 04:19

DODI ekat kaks viikkoo baseballista takana ja voin kertoo etta kusen :DD mut ei se mitaa, mein joukkuelaiset ei onneks oo mitaa hermoheikkokusipaita, ne vaa lahinna heittaa lappaa ja auttaa tarvittaessa :)) tosiaa kylla se pallo tassa kadelle tuli ja polveenki paristi, vahan mustelmilla, mut ei se menoa haittaa :)

No mitas muuta.. koulussa menee hyvi, vituttaa vaa ku vapaa-ajalla vaa lohoon kotona, ku taalla tosiaa ei tota bussiliikennetta ole. Vahan aina valilla ihmettelen kylla, etta miten maa oon saanu aikani kulumaan taalla niin nopeesti, mutta nii se on vaa menny ku siivilla, enaa kolme ja puol kk jalella! MELKEE 2/3 jo ollu taalla! ja muistan kuin nopee mun eka kolmannes oli ja kevat menee aina nopeemmin ku syksy ni ei se tunnu ku vaa parilta viikolta ku tuun takasin.

voin kertoo, etta tuun kaipaa suomessa esim. hyvia kiinalaisia ravintoloita ja toffeepahkinoita. Kuulostaa iha kauheelle, mut ne on iha sika hyvia! ja pahkinavoita.. varsinki omenan kaaa aaaahhhhhhhhhhh<3 taivas. tosiaa ruuasta puheen ollen oon paisunu vahan ja ehka vahan enemmanki :) ja mein bb harkat on iha hontsia ni niistakaa mitaa apua. Mut akkia ne kilot lahtee, ku kotia tuun, taalla tosiaa kouluruoka pelkkia hamppareita, pizzaa, spaghettia, nachoja, tortilloja, taytettyja patonkeja, kananugetteja.. EIKU NII yhen kerran oon nahny jopa kalapuikkoja! ja paristi taalla on ollu uuniperunoita, mut senki ne tekee epaterveelliseks laittamalla hullun rasvasta juustoo paalle, mut hullun hyvaa se kylla on.. ja mun sijaisperhe ostaa suklaata/jaateloa/kekseja ja kaikkee muuta vastaavaa tyylii jokatoinen paiva :) et mistako ne kilot tuli? siita etta syon kaiken mita mulle eteen laitetaa :D

Mulla on meneillaa nytte hullun iso yritysprojekti hissassa, tai no se on se luokka on sekotus historiaa, ekonomiaa ja yhta, mut kuiteski. Niii ni enkoha maa suomalaisena menny ja valinnu Nokian ja ku nytte ollaa kappaleessa, missa mein pitaa kirjottaa sen yrityksen historia kaikkia yksityiskohtia myoten ni ei jumalauta, kirjotteleppa siina sitte siita kuinka Nokia kehitty puuhiomosta maailman johtaviin kuuluvaks matkapuhelin myyjaks kaikkia yksityiskohtia myoten.. -.-

uujea uujea, meissipa mennoo Seattleen tassa ens viikollamun jarjeston kaa! ja ostan tavaraa ittelleni :) enimmakseen vaatteita veikkaan. oon oikeesti matkustellu taalla varmaa useampaa paikkkaa ku koskaa suomessa :D no okei ei iha, mut melkee. Ja sitten tossa kevatlomalla mennaa sitte Ita-Oregoniin mun sijaisperheen kanssa. ja se on sitte 2-3 viikon paasta, et JEAH! kelpaa!

en nyt tassa oikee muuta keksi ku etta ootte iha kivoja ja sillee..
-amepame

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.