IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

montaakki!Maanantai 31.10.2005 20:29

nii siis maanantaikos?
hyvin sain taas vloppuna kirjotettuu, vaikka olinki koneella harvase päivä.. tästä taas näkee miten hyvä oon kirjottamaan päiväkirjaa, en ookkaan onneks yrittäny ku tosi monta kertaa, aina alotan ja sitte into lopahtaa, sitte alotan taas, sitte taas into lopahtaa jne..heh..

tänään oli enkkua koulussa. sitte oli taas vähän lisää, suoritan kahta kurssia samalla ku viime keväänä jäi toinen välistä, lähin työharjotteluun. ja sitte olinki 5vkoa Espanjassa asumassa :)

ja perkele pitää lähettää selvitys opintojen edistymisestä opintotoimistolle ku eivät oo koululla viskoneet kaikkia minun opintoja tehtyihin suorituksiin. mur. pitää kovistella kouluhlökunnalle että skarppaisivat vähän. mut nekään oo koululla ku seur kerran ke:na ja huh, paperit pitäs olla perillä jo pe:na.

hyvin mä vedän.

onpas hei hyvää karkkia täällä mulla, rainbown hotmix, mun uus kaveri<3 teron kanssa tuli "vähän" makeen nälkä eilen, käytiin ostamassa suklaata, oli tavan suklaarasia kädessä kunnes huomattiin että HEEEIH noita fazerin juttuja sais kolme kympillä! ja sitte piti ostaa semmoset :D onpaha ainaki vähäks aikaa nytte suklaata vaikka vierailleki jaella kahvin kanssa, hih ^^ paitsi jos tero syö nuo kaikki geishat ja minä juliat nii sitte jääki vaan yks boxi eikä niitä malta tarjota, hähähähähääää. no eiiii, kyllä me ehkä vähän annetaan vieraille. tai sitte jos ei laskis ketään vieraita sisään! :D

nyt se tuolla naureskelee ja kattoo dvd:tä, osti vähä aika sitte Pulkkisen dvd:n ja sitä rupes kattelemaan ku sitä alko saksan läksyt vituttaa. hyvin se seki vetää, ollaan loistava pari :D

eiku nyt taian mennä ottamaan pienet päikät. sitte myö käyään kebabilla tai pizzalla, UUH<3!

puspus mussuset, jotka tätä jaksaa raahautua lukemaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.