IRC-Galleria

aalia

aalia

I can only be as real as I can

Selaa blogimerkintöjä

The gig was awesome! JUMP THE FUCK UP! Sunnuntai 09.11.2008 17:10

Ei siin mitää, olin kuolla sinne. Bodomin aikaa sain turpaa joltain hemmolta, en tiiä miks, mut löin kuitenki takas =D Sit MachineHead oli kai iha ookoo, en oo kuunnellu bändii aiemmin, ja en sit sikäli jaksanu keskittyy siihe.

En muista mis vaihees, mut tyypit alko eessä riehuu iha vitusti (ja ei ollu pitti), ja mun edes oli sellai jääkaappipakastinyhdistelmä, ja sehä alko sit kaatuu mun päälle, ja jotain metrei taaksepäi se töni mua selkä eellä, ja rysähti mun päälle. Sit luojan kiitos jotku jätkät nosti mut ylös ku oisin muute jääny kokonaa jalkoihi. Takaraivo otti kivasti damagee.

Ja sit knotti! Hmm, olin melkee eturivis ku ne alko soittaa. Sinne etee tuli iha hirvee rysis ja jäin sit sinne puristuksii pitkien ihmiste keskelle =D Jossai vaihees joku muija yritti repii multa hiukset päästä (ja mul tosiaa lähti takaraivolta iha kivasti tukkaa, kiitti vaa!) ja sit joku random jätkä ei vissii nähny kunnolla ja päätti ottaa vauhtii sillai et nappas mun hartioista kii ja hyppäs. Lopputulos: Se melkee sit kuristi mut, ku sen ote kirpos yms ja toine käsivarsi oli sit mun kaulan ympäril ja happi oli muutenki vähis, ni aloin kyynärpäil hakkaa sitä kylkiin ja mahaa, ja sit se aivokääpiö älys päästää irti.

Jotenki siel ajauduin taaksepäi, niinku melkee kaikki muutki pätkät. Mut en iha hirvee kauas kumminkaa, näkkiin iha vitu hyvin lavalle, ja meininki oli katossa!

Setlist tais mennä jotenki näin, en oo iha varma ku olin nii ekstaasis:
Intro (Iowa)
Surfacing
The Blister Exists
Get This
Before I Forget
Liberate
Disasterpiece
Dead Memories
Psychosocial
The Herectic Anthem
Prosthetics
Spit It Out -> http://www.youtube.com/watch?v=g7oBlICNaAM <- !!!
ja viel parempi ->http://www.youtube.com/watch?v=DFE9bOK7MYo
Duality !!!!!
Only One

Encore:
(515)
People = Shit
(sic) -> http://www.youtube.com/watch?v=PXby4uPn6ng

Mut en oikeesti mee vannoo et noi se meni. Oon vieläki vaa aika ihmeissää, et ne soitti vaa pari biisii uudelta levyltä.. =O

Jalat o btw iha mustelmilla, ja kyljet hellänä =D etc. Pääasia on kuitenki se, et pääsin unohtaa kaiken ees muutaman tunnin ajaks. Show oli nii mahtava, ja jengi oli aivan täysil mukana! Corey Taylor selitti aika paljon keikan aikana, et millo ne viimeks oli Suomes ja mite pitkä aika se o, et Helsinki rocks,,, tosiaa eka kerta world tourin aikana, ku kyykyttivät.! (?)

Vittu et olin onnellinen ^^


*
Oiskoha muuta.. Ei muuta, tai ois, mut antaa olla


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.