IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

melkone päivä se tiistaiKeskiviikko 28.11.2007 11:33

Oikeesti ei oo sitten ikinä ollut noin hirveetä päivää.
Ensinnäkin koulussa oli hyvin masentavaa, ja tunnit oli mitä tylsempiä.
Sitten meidän piti mennä iran kanssa tampereelle, mutta kun ei ollut tarpeeks rahaa niin mentiinkin Ideaparkkiin. Sinnekkin piti mennä jo 13.10 bussilla, mutta yllätysyllätys se jäikin ja mentiin vasta 15.40, ja oltiin sielä vasta klo 16.
Kummallakaan meillä ei ollu pahemmin rahaa, enkä edes ymmärrä miks me sinne mentiin kun eihän sielä ikinä oo ketään tai _mitään_ . Ja siinä rahapulassa jouduin vielä maksaan bussin takasin koskiin, koska olin hukannut kuitin jolla olisin päässyt _ilmaseks_ takasin, että vitutti.
Ideaparkissa oli siis hyvin, hyvin tylsää. Kaikkialle sattu, ja oli kylmä ja välillä myös hyvin kuuma. Olo oli mikä inhottavin. Laukut paino, ja kenkien korot tuli melkein jalasta läpi. Mistään kaupasta ei löytynyt mitään. Ja sitten vielä siinä kun kierreltiin kauppoja, ja päätettiin mennä hennesiinkin. Then, me mentiin pukukoppiin kokeilee vaatteita ihan normaalisti, kunnes oltiin lähdös pukukopista pois, jouduttiin 5min riiteleen sen ovenkaa kun se oli "juuttunu", mutta sitten lopulta huomasin että siinä oli penkki edessä, esteenä:'D
Päivän ainoa hyvä asia oli ehkä kun syötiin hesessä, semmosseet kunnon isot ja mehevät ateriat, mm<3
"just nyt sulla on semmone ilme et sua vois pussaa"

Ideapark-koti < päivän pahin;
Myöhästyttiin klo 21 bussista, samaan aikaan myös ideapark meni kiinni. Ulkona oli niin FREEZING, hyvä ettei kuoltu. Pelättiin et joudutaan venaa seuraavaa bussii tyyliin jotain 1,5h. Mutta sitten tulikin joskus 40min päästä joku hyvin salaperäinen bussi, jota ei näy missään aikataulussa tai missään, mutta onneks sitten päästiin sillä eikä kuoltu sinne pakkaseen. Kun bussi sitten tuli, niin sen ovi ei meinannu edes aueta, ja venattiin tyylii 5min sitä sielä ulkopuolella:'D Sitten kun päästiin sisään oli kauhee masennus. Aattelin että nukun täs ny tän 20min matkan rauhallisesti, täällä lämpimässä.. Kunnes, kuulu kauhee PAM! aateltiin iran kaa et se oli tyyliin joku pommi:'D (rengas luultavasti puhkes) Sitten mentiinkin loppumatka 20km/h, ja matka kesti tyyliin jonkun tunnin:'D Ja hätävilkutkin oli päällä. ENiten huolitti kun se bussikuski ei voinu edes sanoo mikä on vialla:*D Ira oli ihan panic !

Koskissa:
Juu, oltiin sitten koskissa joskus klo 22.05. Ja jouduttiin vielä käveleen semmosseet 3-4km bussiasemalta kotiin kun ei menny enään ainootakaan bussia, ja oli vieläkin kylmä:'D Ira oli kävellen, mä talutin pyörää(josta joku vitunpelle oli rikkonu takaheijastimen ja ottanu kellon, sinä aikana kun oltii idiksessä). Oltiin si joskus 22.50 meillä, ja oli fantsuu. Juotii kuumaa kaakaoo, ja syötiin toosi hyvää pastaa, josta ira kyllä pölli multa puolet ):
Niin ja heti syömisen jälkeen mentiin koneelle, ja tietenkin galtsuun. Siiitten, juteltiin loppu aika näit turhii ja kelailtii just sitä melkosta päivää :'D
Väsytti ihan sikana, ja iran piti lähtee himaan. Se lähti joskus 00.30.
Ite pääsin nukkuun vasta joskus klo 02.00.

Oli melkosta menoa.

Nyt sitten koulus dataillaan, ja aattelin jo hypätä tosta viereisestä ikkunasta pää edellä alas:'D väsyttää ihan kamalasti. byebye !

hohoo0o0OOOoo0oMaanantai 26.11.2007 16:52

Iskä: Toi meijän ansku on kyllä niin lyhyt että se pitäis pistää kasvatuslaitokseen

Setä: Niin ja jos siitä tulee liian pitkä niin sitten katkasuhoitoon!

ja kaikki nauraa

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.11.2007 20:21

hyvää isänpäivää <cool>

Ja kuka teki kakun, hä?

mitään en tunnustaPerjantai 02.11.2007 00:14

Oinas
Maistelee tyylikkäästi ja tahdikkaasti ostamaansa viiniä tai olutta. Päällepäin ei huomaa vaikka olisi kuinka peet olalla, paitsi siinä vaiheessa, kun oinas vetää tyylikkäät ilmalennot ja hukkaa kännykkänsä.

hassu tuomasMaanantai 08.10.2007 22:33

se lähetti mulle enkun tunnilla 101 viestiä(+annin viesti) ja soitti 3puhelua

hohhoijaaSunnuntai 07.10.2007 16:03

eilen oli melko kivaa alkuillasta, mut siihen se sit nopeesti loppukin ku en paljoo siittä muista. eli melko turha päivä.
eikä nytkään oo kuule kauheen hyvä olo

ps. sori jos loukkasin teit jotenki eile

):Perjantai 05.10.2007 18:04

yhyy sain ehkä maailman naurettavimmasta syystä jälkkää ja äikäntestistä 4, sen takii
- Vanhemmat »