IRC-Galleria

abiina

abiina

sunna-alessandra

[Ei aihetta]Perjantai 30.01.2009 18:40

Kävinpä terkkarilla kertomassa selästä. Järkyttyi suunnattomasti ja melkein työnsi puhelimen käteen aj vaati että soitan lääkäriin... hmm.. ehkä ensi viikolla---Nyt meni muuten hermot muutamaan MUKAMAS TRUUU VANHEMPAAN. Haukua nyt kaverinia, vain siksi kun kertoi mielipiteensä ettei pidä lapsista. Hui kamalaa nyt sitten ollaan niin vihaisia ja puhutaan pahaa, hei te "aikuiset", pleas kasvakaa toki, tai jättäkää se lasten hankkiminen oikeille äideille, jotka osaavat suhtautua asiaan aikuismaisesti.... Eräät tietävät kyllä ketä tarkoitan, ja niin tietää monet muutkin (lukenee hiedän haukkumisia yms.)

Ja ainiin en voi sietää kakaroita, jotka pyörii jalossa, huutaa, ja varsinkaan vanhempia, jotka eivät saa niitä kuriin!!!!!!!!!!!!!!! Opetelkaa hoitamana niitä kakaroita ekaks!

(ja nyt tiiän et kaikki äidit/isät raivoo tän tekstin jälkeen mut hei, sillon alennutte aivan samaan kuin kyseiset henkilöt...)

Se on tavallaan ohi :DPerjantai 23.01.2009 15:37

Tänään oli sitten viimenen koulupäivä. Tai kokeet viel ja näin mut viimenen kunnon koulupäivä :D tuntuupa oudolta kun on 12 vuotta jo opiskellu eli yli puolet elämästä... Mitäpä sitä sitten keksisi...


Ja ne MUISTOT kiitos teille siitä!

Vuoden urheiluSunnuntai 18.01.2009 16:05

Luistelinpa tänään pitkäjärven päästä päähän, eipähän tartte enään urheilla tänä vuonna :)

Haluisko joku lähtee mun kaa kylpylään?

Hyvinkää @#!?#Lauantai 10.01.2009 02:04

Mikä kirotun pakko kaikil hyvinkääläisllä on kattoo mun kuvii :/ estän hitto koko hyvinkään....


Töissä ihana mies selitti mulle jostain (en koskaan päässy oikeen perille mistä) sen sukulaisita jotka aikoinaan oli ärrällä töissä. Niiden aikana kerkes käydä vessassakin, ööh kyl nykyäänkin kerkee, se ei vaan uskonu. Sit ku asiakas sen takana kysyy et mitä sä selität niin se vastaa et sanoin vaan tolle tytölle, et jos oisin 30 vuotta nuorempi niin voisin naida sen :)

Päivän pelasti vain uniLauantai 03.01.2009 20:30

Koko päivä oli aivan perseestä, osa tietää mikä päivä kyseessä, mikään ei menny niinkuin piti ja muutenkin kaikki tuntui kaatuvan niskaan (jälleen kerran). Sitten yöllä näin mitä ihanimman unen. Oltiin koulun kanssa juoksemassa 1500m, sitten selkä alko reistailla ja kas kummaa tea on kanttuvei maassa, eikä mitään musitikuvaa. Muut sitten soitti ambulanssin ja joitain muistikuvia on siitä kun Sari ja Petra tulevat sairaalaan (miks ihmees ne tuli sinne) sitten seuraava on et tupu on mun sylissä sairaalassa.

Sitten huomaan osaavani lukea ihmisten ajatuksia ja eläinten. Pääsen myös taivaaseen ja helvettii, ja HUOM JUMALAA EI OLE OLEMASSA, sekin paljastui unestani. Käyn muutaman ihanan ihmisen kanssa sitten taivaassa (voin ottaa ihmisiä sinne mukaan), ja nähdään, Carlo ja Lola ja muita entisiä eläimiä ja ihmisiä :)

Pääsen tallille pyörätuolissa, kun jaloissa ei ole selän takia tuntoa, niinpä haluan heti ensimmäiseksi nähdä lotan (miksi ihmeessä???) Juttelen sitten lotalle, kun ymmärrän sen ajatuksia ja kas sillä on varsa, jota se ei ole koskaan nähnyt ja siksi se on äreä. Pyydänkin Paulaa etsimään sen varsan. Sanon myös Petralle muutaman hepan toiveen (en siis suoraan vaan ajatuksen välityksellä)

Seuraava vaihe on et meen Asterixilla koulukisat heB ja saadaan 78,000%, aikas hyvin mun taidoilla :D sitten herään ja ärsyttää ihan sikana, pääsispä takas nukkumaan <3

Uusi vuosi ja uudet kujeet.Torstai 01.01.2009 21:03

Päätin tehdä uudenvuodan lupauksen: En kiusaa ketään, en puhu mitään enkä kuule mitään. Anteeksi siis kaikille joita kohtaan olen ollut törkeä se on nyt ohi, eihän mulla ole edes mitää menetettävää enään.

Töissä on kivaa :D Sellanen 50-70v papparainen yritti saada mut minijäkseen (sen pojalla on 8v lapsi ja vaimo, mutei kuulemma estänyt yhtään) Sitten se kauhistu kun en oo hakkinut poikaystävää, ja mulla ei oo aikaa sellaseen. Vielä enemmän se säikähti sitä kun kerroi olevani martsaris töissä uudenvuoden.

Mies:"Jos oisin sun poikaystävä, kieltäisin suo menemästä töihin. Mitä jos joku tulee ja hakkaa sut?"
Minä:"Noh se on sen ajan murhe :)"

Se on nyt ohi, anteeksi vaan ja näkemiin!Maanantai 29.12.2008 23:43

Hi-virusPerjantai 19.12.2008 19:37

Viro :DTiistai 16.12.2008 13:52

Katri sammu pöytään ensimmäisen smirren jälkeen ja kahvat hajos :(

Loisto ilta med Aino :DTiistai 16.12.2008 13:52

Alotettiin Dondossa, kunnes fiilis laski muutaman nimeltä mainitsemattoman ihmisen takii, niinpä lähdettiin kotia kohti. Ekaksi heitettiin katri kotiin ja lähdettiin ajelemaan kohti Niipperiä. Tiiju sammu autoon, ja kun oltiin meijän kodin kohdalla tiiju heräs ja päätti lähtee meille. Onneks aino ei päästäny. Pääsen kotiin ja kerkeen vaihtaa vaatteet kunnes tiiju soittaa hihitellen kännissä et ne on ojassa. Siinä sitten vaatetta päälle ja auttamaan.

Haettiin meijän puuvajasta puita renkaan alle ja jesse kiltisti kiskaisi meijät pois ojasta koiran fleksi hihnalla (ne on kestäviä ;) ) Aino onnistui vielä lopussa törmäämään tuttuihin ;) Hei oikeesti kuka hilluu 4-5 aikaan Niipperissä?