IRC-Galleria

addictionary

addictionary

lovely bitch <3
Addin tietokone

Addin tietokone on pois päältä silloin, kun sen pitäisi olla päällä, ja päällä yhä silloin, kun se olisi pitänyt jo kauan sitten sulkea.

Addin tietokoneen selaimessa on miljoona linkkiä suosikeissa/kirjanmerkeissä, eikä addi ei koskaan löydä niistä haluamaansa. Jos addi on fiksu, hänellä on erillinen kansio välttämättömille linkeille, jotka eivät saa joutua hukkaan, kuten sähköposti. Aina välillä addi eksyy päiväkausiksi selaamaan läpi linkkejään, joista suurin osa johtaa tasan kerran nähdyille sivuille ja ovat näin ollen ihan uusia tuttavuuksia kun niihin palaa vuoden, parin, kolmen vuoden tauon jälkeen. Kirjanmerkeissä on myös tusinan verran foorumeita, nettiyhteisöjä tai sähköpostilistoja, joihin addi unohtaa osallistua ja/tai joilla hän on nolannut itsensä niin pahasti, ettei kehtaa enää näyttää siellä naamaansa.

Addin tietokone jumittaa, koska virustentorjuntaohjelmisto on saamattomuudesta vanhentunut, muitakaan ohjelmistoja ei ole päivitetty ja kovalevy on täynnä ylimääräistä roskaa, jota addi ei ole saanut siivottua pois.

Addin tietokone on täynnä keskeneräisiä projekteja sisältäviä kansioita.

Addin tietokone on harrastuslinkkien ja -materiaalin aarreaitta.

Addin tietokoneessa on aina auki vähintään seitsemän ikkunaa ja Windowsin tehtäväpalkki on vähintään kahden, joskus kolmen "ikkunapainikkeen" korkuinen.

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.