IRC-Galleria

aemmi

aemmi

https://www.youtube.com/watch?v=TIVijJWiIrQ

[Ei aihetta]Perjantai 24.04.2009 01:31

Kuva

Haisuli alias "Huumehörhö" on yksi Muumilaakson värikkäimmistä ja iloisimmista persoonista. Hänet tunnetaan yleisesti huumeiden välittäjänä ja häirikkönä. Haisuli ei silti ole lääkäri, vaikka edellä oleva kuvaus siihen muuten viittaakin. Muumilaakson asukkailla ei ole aavistustakaan hänen menneisyydestään... Ulkoisesti Haisuli muistuttaa erehdyttävästi ruskeaa, jalallista sukupuolitautia

Haisuli syntyi 8. elokuuta 1945 Hiroshimassa, kun hai suli, eli pari päivää ensimmäisen atomipommin pudottamisen jälkeen. Aikamoinen sattuma, eikö? Hän muutti Tokioon 1970-luvulla ja nälästään johtuen Haisuli söi kaiken, mitä hänen eteensä ilmestyi.

Jostain syystä (mitä luultavammin Hiroshiman pommin jälkivaikutuksista johtuen) Haisuli on peittynyt omiin perskarvoihinsa. WHO (World Health Orgasmisation, Maailman terveysjärjestö) otti kantaa Haisulin ulkoasuun ja julisti hänet "käveleväksi paskakasaksi ja tautipesäkkeeksi". Alkoi maailmanlaajuinen jahti Haisulin kiinniottamiseksi. Kun viranomaiset lopulta saivat Haisulin kiinni, hän söi kaikki yhdellä haukkauksella, eli yhtä helposti kuin Martti Ahtisaari vääntää pökäleet. Ja se on helppoa se. Näin Haisulista muodostui siis uhka hänen ollessaan vielä kersa.

Nuoruudessaan Haisuli tutustui maailman houkutuksiin (lähinnä laittomiin aineisiin ja alkoholipitoisiin juomiin, tupakasta puhumattakaan ja nuuskaa ajattelemattakaan) ja suistui vielä enemmän raiteiltaan alkaessaan varastella, raiskata ja murhata. Haisulista oli muodostumassa pienoinen vaara koko maailmalle. Tässä vaiheessa elämäänsä (vuonna 1985) hän muutti Saksaan ja tuli tunnetuksi lähinnä huumediilerinä. Pian Saksaan tulon jälkeen hän muutti Muumilaaksoon pitääkseen matalaa profiilia, Berliinin muurin kun oli murtanut...

Nykyään Haisuli asustelee Muumilaaksossa ja pitäytyy pikku-rikoksissa: valehtelu, huijaus ja vilunkipeli ovat tällä mestari-kriminaalille osa jokapäiväistä elämää. Välillä hän myös ilostuttaa kauhistuttaa laaksolaisia itsensäpaljastelulla! Hän ei kuitenkaan ole heittänyt crack-piippua nurkkaan lopullisesti, vaan valmistautuu palaamaan alamaailman huipulle hetkenä minä hyvänsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.