IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

aiinoo-

aiinoo-

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ensilumikin tuli jo. LOLTorstai 06.12.2007 04:43

Koulussa oli erittain huvittavaa kun kaikki tollisteli ikkunassa muutamia hassuja lumihiutaleita. Ja huomenna on sitten koulut kiinni jos koko yon sataa muutan sentin lunta. Kuolen nauruun. :D Hahah, jenkit on omituisia, ei voi muuta sanoa. :D

Ja se yks paskaluuseri lintsas tanaan. Ja jos huomenna ei oo koulua, niin naen sita vasta perjantaina seuraavan kerran. Shit. Ja eilen ajettiin sen talon ohi, "ihan sattumalta". Lol. Ja maanantaina se taas moikkas mulle ja virnuili sillai kummasti. En jaksa tajuta sita. Argh. Pitas kysya silta yhta asiaa... Ehka ens viikolla. En jaksa stressata paatani silla nyt. Ja se ajaa muuten truckilla (isolla avolavalla). Olin kuolla nauruun kun kuulin sen. Hahhaha. LOL.

Ja eilen oli kuoron konsertti, voi tseus. Unohdin puolet sanoista, ja auoin vaan suutani, mut eipa sita kait kukaan huomannu kuinka kassalla olin. :D Toivottavasti ainakaan. Mutta se viimenen laulu meni parhaiten, koreografiat ja kaikki. Oispa ollu joku jolle olisin voinu esittaa sen. :D

Niin, ja jos huomenna onkin jostain kumman syysta koulua, niin koulun jalkeen meen Alexan kanssa salsa tunnille. Tai yritetaan paasta kevat esitykseen. Hahah, mitahan siitakin tulee? No ei sitten mitaan. LOL.

Joo, kiitan ja kuittaan. Ehka selvin merkinta aikoihin. Lol.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.