IRC-Galleria

aiinoo-

aiinoo-

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

[Ei aihetta]Perjantai 18.01.2008 02:55

TANNE SATOI LUNTA!!!!!!!!
ja koulut on heti kiinni. :D et aika letkeeta. on ollu perin rankka viikko, nolla paivaa koulussa. :D nyt vaan pidan peukkuja et toi lumi pysyis, niin paljon oon sita kaivannukki. :> huomenna siis nou school. rentoo.

ja tanaan meni koko paiva vaan autossa istuessa, kun aamulla erehdyttiin lahteen markin kyytiin hakeen serkkupoikia koulusta. tietysti liikenne niin jumissa et ei paasty kotiin koko paivana. joten kaytiin leffassa kattoon in the name of the king. oli ihan okei. luulin et peitan silmat kaikissa taistelukohtauksissa, mut katoinki ne ilmekaan varahtamatta.

jotenkin on tunteeton olo. mista taa nyt johtuu? en jaksa nauraa enka ees hymyilla vaikka ois ehka syytakin. tai ei kyl oo. on vaan puutunu olo tasta kaikesta. mikaan ei ota onnistuakseen. ei sitten millaan. :< vannon etta nain tanaan vansterin. se seiso tien toisella puolella lumisateessa, musta fleece ja beiget farkkujen tapaset housut jalassa [just ne housut, jotka kay mun mielesta parhaiten sille.] ja ihan kuin se olis ettiny katseella jotakin. ja sitten kun aura-auto ajoi ohi, niin koko poika vaan katos. tiedan kuulostavani lahes hullulta, mutta vannon etta se seiso siella lumisateessa! jos vain olisin voinut edes huutaa sille jotain... mutta en voinut. mika tassa on nyt pielessa? kaikki? en jaksa ymmartaa.

lahen happihyppelylle. saatava raitista ilmaa ja tilaa ajatella.

heips. :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.