IRC-Galleria

aiinoo-

aiinoo-

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

puheripuli taas...Tiistai 29.01.2008 00:37

ei saa kysya enempaa. koko ajan vaan mua komennetaan oleen turpa kii. :D ja tanaan enkun tunnilla luin aaneen yhen kappaleen vapaaehtoisesti. lisapisteita keraamassa. :D

ja ei vansteri oo koulussa, mut siltikin on hyva paiva. :> koulun jalkeen mennaan hakeen koira, tai ainakin kattomaan. :> oon innoissani. nyt ois sit aina syy lahtee ulos tuulettaan paata. :D haha.

ja btw. yks mun vauvakuvista paatyi vuosikirjaan. :D se jossa puhun puhelimeen. :D haha. jaapahan kaikille puhelias kuva musta. :D hahaha.

ja sitten. hannah huuti auditoriumissa etta "oh gosh chris black is HOT!" ja arvatkaa kuka istu kaks penkkirivia meita edempana? no tietysti black ja lieb. hajosin. ja sitten oli mun vuoro puhua vahan lujemmalla aanella... unohin tietysti etta tyypit oli edelleen meidan eessa.. sanoin hannahille etta "damn, u should go n ask chris w/ u to prom." ja tietysti tyyppi kuuli kaiken ja sano sitten hannahille etta "umm, maybe i can come w/ u." so, hannahilla on tavallaan jo deitti promiin. kiitos minun. :D onnistuisin jarjestaan asiat samalla tavalla mun ja vansterinkin suhteen. damn.

13 min ja sitten kattoon hauvaa. jeee. oon hyper. jee.

tanaan voisin menna puntille siks aikaa ku hannahilla on tutoring avec john. lol. toivottavasti tytto paasis nyt tyypin yli. miehet on niin paskiaisia. kaikki, loppupeleissa.

heips allihuuppa.
:>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.