IRC-Galleria

aiinoo-

aiinoo-

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kokemukset kasvattaa ja elama opettaa.Sunnuntai 11.11.2007 00:38

Taas tanaan kappailin kirjastolle koneelle. Pakko tuulettaa ajatuksia jotenkin. Ehka taa ei kuitenkaan oo se paras vaihtoehto, tulla pitaan yhteytta Suomeen. On kuitenkin jotenki helpottunu olo, kun voi purkaa fiiliksia jollekkin joka kuuntelee. Ja siina samalla voi sitten tilittaa miten naa jenkit on valilla tyhmia. :D Mutta juu.

Tana aamuna kun herasin olin melkein varma etta oon kotona Suomessa omassa huoneessa ja omassa sangyssa. Ette uskokaan miten kauheelta tuntu huomata olevansa edelleen pallon toisella puolella, kaukana kaikesta tutusta ja turvallisesta. Koti-ikava vaivaa siis. En oikein tieda mita mun pitas tehda, etten miettis asioita Suomessa. Jos joku keksii nyt jonkun ajattelemis kiellon, niin kiva ois. Argh. Paa hajoo. Ja nyt kun meen kotiin niin katon vaan telkkaria ja syon ja nukun ja teen ehka laksyt. Perus viikonloppu, en kesta. Myykaa viikonloput pois mun elamasta!

Tan viikon oon vaan lusmuillu, koulussa yhtena paivana. Loistavaa. :D Maanantai ja tiistai oli kylla ihan luvallisia vapaa paivia, mutta torstaina ja perjantaina olin oikeesti vahan flunssassa, niin jain kotiin. Etta ehka tajuuttekin miks mulla on hiukan tylsaa. Ei oikeesti mitaan tekemista.

En jaksa olla kiva tanaan. Enka varmaan huomenna. Talla hetkella fiilis on sellanen et lentokone Suomeen kiitos heti nyt. En jaksa ajatella et oisin taalla viela 7 kuukautta. No hell. Toivottavasti mulla on ens viikolla parempi fiilis ku paasee kouluun ja nakee taas ihmisia.

Ja se Tuusulan kouluammuskelu. Taalla ihmiset kylla tietaa siita. Grandpa kertoi mulle siita torstaina, huhhuijaa sanon mina. Se tiesi yllattavan paljon kaikkia yksityiskohtia, joista mulla ei vielakaan ole kunnolla tietoa. Huvittavaa. Tai siis itse ammuskelussa ei kylla ole mitaan huvittavaa, vaan siina etta taalla tiedetaan niinkin pienen maan kuin Suomen asioista. Yleensa taalla kysytaan missa Suomi on, ja nyt sit kuitenki taalla tiedetaan mita Suomessa tapahtuu. Noh anyway.

On muute varmaan harvinaisen epaselva paivakirjamerkinta. En vaan jaksa ajatella asioita jarkevasti. Vasyttaa ja vituttaa ja itkettaa. On vaan niin ikava Suomeen. Valilla tekis mieli huutaa naille ihmisille et puhukaa suomee. Harmi kylla se ei hyodyttais mitaan, kukaan ei kuitenkaan ymmarra mita mulla on sanottavana jos suomee alan puhumaan. :/

Varmaan menee kuukaus ennen kun seuraavan kerran tanne kirjotan mitaan jarkevaa. Noh, sen nakee sitten.

See ya!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.